Minikbebegim1999 Cok su içiyorum o bir yana ama hep bir baskı hisediyorum çişim geliyor 19 hafta normal mi
Eldgrn Minikbebegim1999 ben çok su içmediğim halde çok geliyor normal canım yani ilerleyen haftalarda daha da artıyor 30 Larda onun için şimdilik şu halime şükrediyorum bebiş baskı yapıyor ondan olsun olmasın geliyor
HavvaSonmez03 Minikbebegim1999 hamileliğin sonuna kadar olcak bu canım bende öyleyim 25 hafta olcaz inşallah bende sürekli tuvalete gidiyorum 😊
beste33 Minikbebegim1999 28.haftaya giricem geceleri 3 veya 4 kere çişe kalkar oldum artık gına geldi 🤦♀️
Minikbebegim1999 HavvaSonmez03 gidiyorum ama doğru düzgün işemiyorum bile çünkü yeni çıkmış oluyorum tuvaleten sürekli gidesim geliyor
HavvaSonmez03 Minikbebegim1999 bende İnan ki aynı senin gibiyim bazen 2 saate bir gidiyom bazen 10 dkda bir çok çişim var gibi oluyo ama tuvalete girdiğimde çok az bişi yapıp Çıkıyom 🤷🏼♀️
Eldgrn Minikbebegim1999 sırf bu yüzden tuvaletten cikasim gelmiyor bekliyorum devamı gelicek diye öyle çıkıyorum geri 🤣🤣🤣
Yarenn92 Minikbebegim1999 benimde öyle dışarıya çıkıcam diye 10 sefer düşünüyorum neredeyse tam giriyorum sanki çok varmış gibi çıkıyorum 5 dk geçmiyor tekrar gidiyorum