Dlaydn Kızlar merhaba 🌺 Pendik civarı detaylı ultrason için doktor ve hastane önerilerinizi alabilirmyiim ? Ücreti ne kadar, eş içeri alıyolar mı ? Karından mı muayene ? Sonuçlar aynı gün çıkıyor mu vs ☺️ Şimdiden teşekkürler 🌺🌺
_ozlmm Dlaydn Ben daha önce yanlış hatırlamıyorsam size Pendik Halil Mesut Beyi önermiştim yine onu öneririm ☺️ Eşinizi içeri alıyorlar 35 45 dakika arası sürüyor. Randevu aldıktan sonra sekreteri size bilgilendirme amaçlı mesaj atıyor. Tok gelin işte tatlı yiyin hareketli olsun dar sıkı kıyafetler giymeyin pantolon gibi çünkü muayene uzun sürdüğü için kasıklarda baskı yapabilir sıkabilir diye ☺️ Üst bikini bölgesi temizliğine dikkat edilmesi gerektiğini falan söylüyor 🙈 Muayene bittikten sonra size whatsaptan yaptıkları çektikleri bütün ölçümleri ve resimleri yolluyor raporunuzu da size hemen veriyor bekleme gibi bir durum yok ☺️ Karın ultrasonundan bakılıyor ☺️
Elif927 MedicalPark Güler bolat mıydı Polat mıydı neydi bence ilgiliydi ama tehlikem var diye devam etmedi ulrasona en az bin TL diye hatırlıyorum .