Youngmom8 Kızlar kahvaltıda yumurta asla yiyemiyorum ne haşlanmış ne omlet şeklinde midem bulanıyor onun yerine neler yiyebilirim tavsiyelerinize açığım
Ezgi2727 Youngmom8 peynir , yoğurt tüketmeye çalışın. Ben cevizden de tiksinmiştim muzla ezip yiyordum. Çok zorlamayın kendinizi kaçıncı haftadasınız? İlerleyen zamanlarda haftada 2 kere omlet şeklinde peynirli patatesli yemeye başlamıştım
mommytobe_ Youngmom8 5 aylik oldum hala yumurtadan tiksiniyorum😬🥲 dur bakim bekliyim ben de burda oneriler ne olucak
Youngmom8 Ezgi2727 7+1 canım umarım benimde ilerleyen dönemde geçer normaldede haşlanmış yemiyordum omlet şeklinde yiyiyordum zaten ama hamilelikte kokusuna bile tahammül edemiyorum
Ezgi2727 Youngmom8 daha çok yenisin sakın zorlama kendini. İlk 3 ay bebekte senden beslenmiyor. Ben peynir ekmek çilek yemiştim 3 ay 😂 sonra miden rahatlayınca hepsinden bol bol yersin zorlama kendini 12. Haftana kadar
Beyzanurekici Bende gerçekten çok zorlanıyorum salata olarak haşlayıp küçük küçük doğruyorum içerisine söğüş soğan doğruyorum biraz limon zeytinyağ pul biber tuz soğan yumurtanın kokusunu bastırıyor kabuklarını soyarken bile nefes almamaya çalışıyorum