ayse-nur94 Önceliğim Malatya ama adıyaman ile Gaziantepte olur detaylı ultrason için iyi doktor memnun kaldığınız doktor önerir misiniz
joy Turgut Özal Tıp Merkezinde Rauf Melekoğlu yaptı detaylı ultrasonu. Kesinlikle öneririm. Özel muayene için sıra aldım. Orada bekleme süresi uzun biraz.
Snglseyma joy ücret verdiniz mi ultrason için bana 392₺ dediler özelde park hospitak 815₺ dedi gözde 450₺ doktor giriş de 300₺ dedi 750₺ ama arkadaş oraya gidiyordu araştırmaya gidin demiş
Mervemm Minibebe. Git canım oraya bende salak gibi aradım açan olmadı bende yapmadım sonra zaten riskli gebe olduğum için gittim orda rauf bey asistanı aram çok iyiydi dedi neden gelmedin detaylıya şura yokdu dedim sıra bekleme gel direk burdan sıra al dedi telefon hep dolu.
Mervemm Minibebe. Cok gec kalmissin canimm ben 9 haftada aradim gec dediler. Ama eger ücretli düşünüyorsan park hastanesi murat cengiz var. Geçen yıla kadar üniversite de rauf hoca ile detaylı yapıyordu bu sene park hastanesine geçmiş.
Mervemm Minibebe benim takipli doktorum ben ilk gittim detaylı yaptın mi dedi hayır dedim sıra yoktu tamam ozaman şimdi yapalım dedi herseyine öyle iyi öyle dikatli bakıyor ki. Üniversite gittim burun kemiğine kisa dediler murat hoca hayır burun kemiği normal dedi. Sonra ki hafta Rauf hocada normal dedi.
Mervemm Minibebe ben özel hastayım canim giriş ücreti 350 tl ama tavsiye ederim doktoru çok ama çok ilgili ve aşırı derecede dikkatli bakıyor.
Umay_220818 Benim de detaylı ultrasona girmem lazim ancak araştırma da bir türlü sıra alamiyorum zaten doktorum sıra bulamazsın muhtemelen demişti. Gözde Hastanesi’nde yaptıracağım sanırım 450 TL sormadım ama her yerde genelde böyleymiş
Snglseyma Umay_220818 canım araştırma ya gittim orda da ücretli artık 392₺ dedi sıra verdi Ekim sonuna neden ücretli burası dedim alacaksın sıra Budur ücret dedi açıklamadı doktor herhalde bitane tekti
Mervemm Snglseyma ben park hastanesine gidiyorum doktorum murat cengiz. 22 haftada gitmiştim detaylı yaptın mi dedi yok dedim sıra bulamadim o yüzden kaldi tamam ozaman yapalım şimdi dedi hersey iyice bakti.ve sadece giriş ücreti vermiştim ben oda sgk yok bende özel hastayım.250 tl vermistim