Meed hilalella bende biraz araştırdım kafa yapısına göre erkek derdim de acaba ne kadar doğru bir theori 🫣
Meed Ask_beybi1 aaaaaa o kadar erkeklere karşı mı çıkıyon 🥹🥹 işi heycanlandırdın 🤣🤣♥️ sağlıkla gelsin🥰
Ask_beybi1 Meed 😂 aynen ama cinsiyeti belli olunca yaz unutma ayrıtılı bakınca emin ol kız oldugu net cıkacak yinede büyük konuşmayım ama cok netim ben 😁🤭😂😂
Meed Ask_beybi1 burda ki erkek diyenlere neye göre sen neye göre yorumladın acaba 🙈🙈 arada baya bi net erkek diyenlerde var bak ha 🫣🥰
cicekkk001 cicekkk001 Ask_beybi1 https://imgyukle.com/i/nmVz1j Bakar mısınız çok iyi tahmin yapıyorsunuz galiba 🥰
Ask_beybi1 Meed ben keseye göre yorumladım galiba hani benim bakış acıma göre onlar orada bi çıkıntı var oradan dolayı erkek dendi diye tahmin ediyorum 😂 🤭
Meed Ask_beybi1 hiç fark etmiyor gülüm her ikisinede çok sevinirim tabi bir kızım var oğlum da olsa güzel olur ama kızım dört yaşında kız kardeş istiyor tüm gün karnımı seviyor ciddi anlamda fark etmiyor sağlıkla gelsin olması için çok uğraştm tüp bebek yoluna giderken allahm nasip etti çok şükür 🤲🏽♥️
Meed Bana erkek diyen kızlar bir anne olarak benim his değişti bugün kız düşünüyorum birden bire 🤣 pazartesi sonuçlarla görüşme dileğiyle aksine kesin erkek diyenlerin alnından öpücem pazartesi erkek derse doktorum😂🙈♥️💙