Eldgrn Linameyra yeşilliğini yıkayıp yiyebilirsin canım zaten etsiz satılıyor guvendigin yerden al afiyet olsun
Kleopatra- Linameyra Vallahi ben bimdekini çok seviyorum sebepsizce.😂 Hayır yani evde ki gibide değil ama hoşuma kaçıyor.😂😂
Ayse_3434 Linameyra Öyle bir yeniyor ki aman allahım böyle bir güzellik yok aşka geldim resmen 😂😉 ben kaç kere yedim ara ara yiyorum dışarda allahın izniyle birşey olmaz
Linameyra Eldgrn teşekkür ederim canım 😊 deli gibi çiğköfte yemek istiyorum internette direk yemeyin yazıyordu korkudan yiyemedim 🥹
kubramomm Linameyra etli olanı yemen sakıncalı etsiz olanı yemende bir sıkıntı yok ben doktoruma sormustum🥰
Kleopatra- Aaaysee Gel kız bime gidelim baş başa çiköfteee yemeye.😂 İlla özel restaurantlara gidecek değiliz ya.😂😂
Dlkzz Linameyra canım etsiz olarak yenir. Anteplilerin Urfalıların has ana yemeği odur çiğkofte yerler ve doyup kalkarlar. İnternete bakmayın bence. Hamilelikte aseriyor insan oturupta 1 kilo kimse yemez yani belki o zaman zararı olur.
Aaaysee Kleopatra- hah özel restaurantlar halt etmiş aşkım kalk gidelim,beraber bime gitmek…var bi hayalimiz 😂😂
Sanal_koala00 Linameyra aşkım ben Komagene den yiyorum zaten etsiz yapıyolar bilindik temiz bir marka
Linameyra Doritoslu çiğköfte denen bir illete bulaşmıştım önceden de deli gibi yiyordum şimdi de acayip istiyor cevaplarınız içimi rahatlattı bugün bir çiğköfte partisi vereyim o zaman 🥰☺️ Çok teşekkür ederim ballar