Ayseguloprl_ Lazere gidiyordum hamile kalmadan önce tüm kıl tüy bitmişti ama hormonların değişikliği sebebi çok fazla tüylenme başladı ağda ile alsamda ikinci gün çıkıyor önerisi olan var mı ya ?
fatmaa37demi5 Ayseguloprl_ ağda yapamıyorum malesef cildim de egzama var çok hassas hemen yara yapıyor. Jilet kullanıyorum beni bir hafta götürüyor hatta kolum da daha fazla bekliyorum 2 haftayı buluyor çıkması
Annesininportakali53 Ayseguloprl_ jilet kullanıyorum malesef çok kötü bir sorun ya bitmiyor gerçekten 🤦♀️
seyma9188 Ayseguloprl_ Ben de yaptırdım tamamen biten yerlerde çıkmadı da bitmeyen yerlerde maalesef eskisi gigibçıktı.İlk zamanlar hızlı çıkıyor sonra biraz yavaşlıyor çıkışı
BBuseY Benim ilk haftalarda aşırı çıkıyordu hemen almama rağmen2/3 gün demiyordu . Epilasyon aleti ile alıyorum bu arada 17 hafta olduk ne kıl kaldı ne tüğ 🤭🤭🤭 çıkmıyor artık eskisi gibi ayda bir tek tük oda
Ayseguloprl_ seyma9188 ay umarım zamanla durur çok kötü ya o kadar ağrının arasında bide bunla uğraşıyoruz
teachermom8 Her yer için epilasyon aleti harikada asıl önemli yerin %30u epilasyon aleti %70 jilet. Allah guzel zamanında dogumlar nasip etsin. Dogum başlamadan önce guzel bir duş alıp doguma tertemiz gitmeyi nasip etsin😁 amin
Ayseguloprl_ teachermom8 en büyük korkum bir anda doğum olması Allah temiz gitmeyi nasip etsin aminnn😂😂
Sibellkocc Bende hamile kalmadan önce epilasyona gidiyodum ondan önce ağdayla alıyodm bazen jiletle şimdi artık jiletle alıyorum çok çıkmıyo zaten seyrekleşti iyice