Gzmnk Arkadaşlar yarın randevum var Reyhan hanıma detaylı ultrason için. Medipol bahçelievler detaylı ultrason yaptıran var mı? Eşimizde yanımızda olabiliyormu? Bilgisi olan varsa yazabilirmiii
Kader_yldrm Gzmnk ben yaptırdım çok güzel inceledi baya da uzun sürdü her yerine baktı hatta bana kontrol verdi iki hafta sonrasına memnun kaldım ama eşim iş yerinde olduğu için gelemedi diğer muayeneye gittiğim zamanlarda sorun olmuyordu eşim içeriye giriyordu
Ayse_3434 Gzmnk bildiğim kadarıyla eşleri alıyorlar benim eşimi almışlardı ama başka yerde tıp merkezin de yaptırmıştım orda almışlardı eşimi sefaköy medipol de sormuştum eşiniz de yanınıza oluyor demişlerdi ama her medipol de aynı mı bilemem
Gzmnk Kader_yldrm benim doktorum normalde fatma hanım ama detaylıyı reyhan hanım çekiyor diye ona aldım bilmediğim için sormak istediimm
Dilarey Bahcelievlerde serdar beye gittik biz eşimi de aldılar baya uzun sürüyor. Doktorumuz da çok iyiydi 800₺ vermiştik mayısta
Gzmnk Dilarey reyhan hanım ve serdar bey çekiyormuş sadece detaylıyı evet🤗 yaa umarım reyhan hanımds öylediir
Lucy Pinkpurple Ayın 20’sinde randevum vardı benimde. Mükemmel bir doktor. Herşeyi detaylı olarak inceledi. Epey de uzun sürdü muayene. İlk hamileliğimde de kendisine gitmiştim. Tavsiye ederim o yüzden. 🌸
Gzmnk Pinkpurple evet cok deneyimli ve detaycı bi doktor cok memnun kaldım.. tekrar tekrar bakıyor her şeye içimize çok sindi
Pinkpurple Lucy teşekkür ederim🌸benim de doktorum serdar bey ve reyhan hanım hangisini istersen randevu alabilirsin dedi. Reyhan hanımı seciim o halde genel olarak memnun herkes
Sehrazatt Pinkpurple merhaba detaylı ultrasona gittiniz mi acaba bende randevu alacağım da doktorum Reyhan Hanım yada Serdar beye yönlendirdi karar veremedim 🌸