Meleklerim00 Asli1453 sağolasın kuzum bende çok korkuyorum sezeryan olacak komple uyumakta istemiyorum sanki uyanamayacakmisim gibi korkutuyo
findiklibadem Asli1453 siz istediniz diye mi yaptıkar yoksa her spinal olana mı yapıyolar sakınlestirici bu arada hayırlı olsunn
Asli1453 Meleklerim00 cnm paniklersen hemen sakinleştirici yapıyorlar korkma oda çok iyi oluyor inan Rabbim yardımcın olsun sagsalim al kucağına inşallah cnm
Cansu0990 Asli1453 nasılsın suan agrın sızın oldu mu ben çok korkuyorum normal doğumdan sezeryan olmak istiyorum
Asli1453 Yagmurrr_ hayır cnm spinal daha iyi bebeğini görüyorsun en azinda tüm olsan uyanması da zor olur
Asli1453 Cansu0990 ağrım ilk gün çok oldu çok ağrı kesici yaptılar gece yatmam için ağrı kesicilerin çok faydası oldu şuanda biraz daha iyiym sadece ayağa kalmak zor oluyor oda birkaç güne kadar geçer inşallah
Yagmurrr_ Asli1453 spinal daha mı iyi bilemiyorum ama panik atak var bende yani bilincim kapalı olsun isterim doktorumla bu konuyu hic konusmadim bakalim ne diyecek
Asli1453 Anneyimmm34 cnm ilk sezeryan da hiç bişey hissetmedim çok güzeldi kimseyi korkutmak istemem herkesin bünyasi farklı ikinci sezeryan da cokacim oldu hissettim panikledim hemen sakinleştirici yaptılar oda cok iyi oldu hicbiseyin farkina varmadim