mrvincyldz Bebeğim daha 6 haftalık, ama ben onun için çok alışveriş yapmak istiyorum. Ilk ne almalıyım. Sizler neler aldınız ilk ?
denizasigi mrvincyldz bence biraz bekleyin.. ilk 3 aylık dönemi geçirin sağlıkla sonra bakarsınız.. acele edip sonradan uzulmektense sabırlı olmanızı oneririm
fatmaa37demi5 mrvincyldz yani cinsiyetini bilmiyorken unisex tarz zıbınlar aldım hep. ama ilk aldığım şeyler büyük şeylerdi bebek arabası, ana kucağı gibi
_ozlmm mrvincyldz 14.haftada mama sandalyesi almıştım 🙈 16.haftada cinsiyet öğrenir öğrenmez zıbın almak ile başladım önce kıyafetleri bitirdim sonra büyük eşyaları aldım
minigiminannesi03 mrvincyldz daha yeni bir kaç şey aldım puset takimi zihin 2 tane iki tane takım yeni doğan için birde çorap battaniyesi şimdilik bu kadar inşallah salı günü cinsiyeti ogrenebilirim❤️
KayraVeAnnesi_06 mrvincyldz 12.haftada başlamıştım , cinsiyet öğrenmediğimiz için özellikle büyük parçaları aldık bebek arabası gibi unisex renkleri tercih ettim 🙏🏻
Ebry-oz-7 mrvincyldz valla bez almaktan başlayin her gecen gun fiyati artiyor. Her alişverise gittiginizde 1 paket bile alsaniz sonradan baya avantaj olacak😀
SahrasMom311216 Ebry-oz-7 bez stoğunu bende yapacaktım ama sonrada vazgeçtim çünkü her bez her bebeğin cildine iyi gelmiyor maalesef. Elimde kalmasından korktuğum için vazgeçtim
Ebry-oz-7 SahrasMom311216 orasını hiç düşünmedim ama elimden geldigi kadariyla aldim umarim bir sorun yaşamam