Burculala Kızlar ben 30 un başında doktora gittim nst hakkında bilgi vermedi şu zaman gel falan diye ne zaman başlanıyor nst ye
Annesininportakali53 Burculala aslında 28. Haftadan itibaren nst çekilmesi lazm ama doktorlar durumunuza göre ayarlıyor bende 30 haftaligim 32 den itibaren çekeriz dedi doktorum ne olur ne olmaz diye
Prensinbenim _ozlmm sizde bı sorun varmı ki normlde 36 da başlıyor diyorlar risk yoksa binada bugün gir dedi de
_ozlmm Prensinbenim Bir sorun yok çok şükür doktorum bu şekilde uygun gördü ☺️ Hep 32.haftalar da başlatıyormuş hastalarını
Minigim38 Burculala ben 30 dan beri giriyorum 2 haftada bir gel dedi doktorum ama randevu bulmak cok zor
minigimherseyim Burculala benim gittiğim hastanede 30 haftadan sonra baslıyor iki kere girdim bugün 32. Haftadayım. Ama bence erken herhangi bir sikayet yoksa 34 den sonra olabilir.
nonparisienne Burculala 36′da girdim ilk nstme, normal sağlıklı bir gebelikse başlama haftası bu diye biliyorum
Seyma-Aslan00 Burculala 35. Haftada basladı benim doktorum simdi 35+4üz her hafta cagırdı kontrol icin