Eaglesea Arkadaslar merhaba 34 haftalik hamileyim bebegin basi bazi zamanlarda resmen mesaneme baski yapıyor anlik bi aci duyuyorum sonra geciyor basi 30 haftadan beri asagida bu arada bu durumu yasayanlar oldumu erken dogmasindan korkuyorum
Kaahvelii Eaglesea bende 31 haftaligim ani olarak basısını hissediyorum çişim var hissi oluyor o an normal galiba🤔
Srdm Eaglesea 31 haftayım benimde 28-29 dan beri başı aşağıda bazen bi anda tuvaletim geliyor baskı yaptığında hala da aynı 😀
M_glsm Eaglesea bende de öyle😁 son aylarda öyle olmasi normal 36 haftadayız 30dan beri böyle ve başı asagıda😍🙏
Minigim38 Haftadan beri bende de var sürekli tuvaletim var gibi hissediyorum bazen yürürken baskı yaptığı için her an yere düşecek gibi hissediyorum 😅😅
Eaglesea @Srdm @Minigim38 @Kaahvelii demekki yalniz degilmisim 🙈🙈 ayni zamanda gaz sikintim da var cok afedersiniz çıkartınca biraz rahatliyorum sizinde oluyormu böyle😏
Minigim38 Eaglesea yok gaz pek olmuyor bende bi gecenlerde sancım vardı hastaneye gittik gaz sancısı olduğunu söylediler onun dışında bi sorun yaşamadım o konuda