Gtargit Merhabalar bulunduğunuz yerde doğum ücretleri nedir ? Bağcılar medipolde doğum yapacak anneler bu hastane için de bilgi alabildiniz mi ?
nonparisienne Gtargit Denizli Özel Sağlık Hastanesi, normal & sezeryan fark etmez 7000, ama epidural, spinal iğneler, suit oda, bebek sağlık testleri vs derken 10000₺ buluyor
O1gencanne Gamzeeee16 abi ne doğuruonuz o para ne oyle? Bende ozelde yapcam 5bin dediler o bıle cok geldı bana.🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Asil_hatun Gamzeeee16 evetya medical park çok pahali gerçekten sizinkj Ahmet yildizbakanmj doktorunuz ben su hastanesinde yapicam dogumu mezitlide oturuyorum su hastanesi uzak oluyor qma fiyatları daha uygun geldi en son 5 bin fiyat verdiler normal doğum
Aslanbuse23 nonparisienne sağlık hastanesinde mi doğum yaptınız veya yapacaksınız bende sağlıkta yapmayı düşünüyorum dokotum dışardan gelicek ☺️🙈
Melinya Valla Silivri Anadolu Hastanesi nde normal yada mecburi sezeryan 5500 tl isteğe bağlı sezeryan 7500 gibi bişeydi. Yatış testler fotoğraf çekimi bebek kalça kontrolü falan herşeyde dahil.
annesinin_alparslani 13-rayne-06 Bağcılar medicine mi bende kontrollerimi orda yapıyorum. Doğum ücretlerini bir türlü sorma fırsatım olmadı girişe sormuştum muayenelerinizi burda yapıyorsanız uyguna olur demişti sadece. Sigortalı normal doğum ne kadar acaba.
Rubycikolatam Gtargit esenler medipol e gidiyorum normal dogum şimdilik 3700 ama yılbaşında zam gelicekmis
Gtargit Ben de burada doğum yapmayı planlıyorum ama fiyat bilgisi alamadım ben de henüz bi danışayım bilene dedim
Deletedmom_110 Gtargit 3 ay önce Sultangazi medigold de dört bin ₺ sezeryan doğum yapmıştım tavsiye ederim 🌸
melisa_dzgn61 Deletedmom_110 iyi günler bir konu hakkında size bir şey danışmak istiyorum Sultangazi medigold’de eğer renkli ultrason çektirdiyseniz fiyat bilgisi alabilir miyim rica etsem 🥰
Mello29 O1gencanne Valla benim hastanede benim yerime onlar acıyı cekip doguracak sanırım 😂😂😂 fiyatı yazmıyım bile doktorum gectigi icin bende gectim hayırlısı olsun.