sliya30 Sağlık ocağına gidip geldim kendimi halıya attım girişe resmen başım felaket döndü bayılıyor gibi oldum bayılmadım acaba magnezyum eksikliği mi var ondan mı oldu
findiklibadem sliya30 ben kısa mesafe yürüyünce bile aynı böyle oluyorum eve zor atıyorum kendimi bayılcak gibi oluyorum bende tansiyon düsüklügü var ama bunun caresi var mı bilmiyorum
A_syma sliya30 Kanim düşük ,tansiyonum düsük. Bas donmesi yasiyorum bu sebeple. Doktorunuza gidip bir kan tahlili verebilirsiniz.
Dafneris sliya30 doktorunla görüş mutlaka canım bence demir eksikliği vitamin takviyesi gerekli olabilir bebeğin gelişimi için senin sağlığın için önemli sakın ihmal etme.
tazeanneveminigi Mutlaka doktoruna söylemelisin. Beni sağlık ocağında uyarmişlardi. Tansiyonun falan yükselmiş olabilir bir sıkıntı olabilir. Tabi havalar sıcak onun da etkisi olabilir ama bence doktoruna mutlaka danis çok geçmiş olsun🥰
Celiktss Tansiyon ya da şekerin oynamıştır. Aç karna mı gitmiştiniz mesela? Ben de geçen şeker yüklemesi öncesi açlıktan bayıldım. Meğer şekerim yükselmiş
sliya30 Celiktss yok yedim aslında ama doydun mu tam bilmem 🙈 iki gündür başıma ağrı verdi bu dönme yarın kontrolum var zaten
Kardelenasan Demir eksikliği yada taşikardi olabilir bende aynı idim soğuk bı ter boşaltıyordum gözümün önü bembeyaz oluyordu bı anda demir eksikliği ve nabız yüksekliği çıktı