-Papatya- Bi kaç gündür idrar yaparken ağrım oluyor kasıklarım da sonra geçiyor. Bunun sebebi ne olabilir başına gelen var mı değerli anneler 🙏
Nergizb Benımde o haftada olmustu doktora gittim idrar tahlili yaptılar enfeksyondur diye. Sonra gebelikten kaynaklı böbrek genişlemesi cıktı ihmal etmeyin sizde bi baktırın bi tık ileri evresi kötü oluyo cunku
-Papatya- segah06 sabah iyiydim ama 1 saat kadar önce ağlayacaktım lavabo da sok kısığım ağrıdı. Siz nasılsınız?
segah06 -Papatya- sag kasıgımda agrı var. İdrarımı yaparken de mesanemden kaynaklanan ağrı var. İdrar yanmam yok. Doktora gitmedim insallah gecer ikimizinkide…
-Papatya- segah06 aminn inş cnm. Bende de yanma yok. Gaz yada kabızlıktan da olabilir mi ? Perşembe günü gideceğim doktora
-Papatya- Eminesray böbrekte taş vardı benim en son belkide doğrusunuz çok su içmeye başladığım için olabilir. Ama sancı yok. Kum yada taş dökerken sancımda oluyordu
Ada-9788 -Papatya- enfeksiyon ve böbrekte taş veya kum varsa idrar yaparken ağrı oluşur doktora görünmenizde fayda var aynı sorun bende de var çünkü