Ilknur13 Reglim 3gün gecikti 2gün üst üste 3 test yaptım çift çizgi var çok silik değil hafif silik çizgi ama doktora gidip hala görünemedim belimde çok ağrıyor sizce hamilemiyim yardımcı olurmusunuz
Ebru_hasan Ilknur13 evet silik bile olsa çift çizgi ise hamilesiniz tebrikler bı an önce kan vererek kesinlestirin .
aseldurununannesi_ Ilknur13 çizgi silik bile olsa hamile olduğunu gösterir canım beta hcg önce kanda yükselir idrarda hemen çıkmaz ama sağlık ocağı ya da hastanede kan verip netleştirebilirsin
Kkzm Ebru_hasan bu kadar kesin konuşmayın bende de silik çıktığı zamanlar oldu hamile değildim bu konuda umutlandırmak ve o hayal kırıklığını çok iyi biliyorum 😔
Ebru_hasan Kkzm rabbim tekrardan nasip etsin inşallah ama bende öyle olduğu için o kadar kesin söyledim yaranizi deşmek istemem çok özür dilerim 🥺
Papiiii Ilknur13 canim benim adetime 5 gun var son postuma bakarsan gorursun test yaptim ole ciktii kizlar heosi pzoitiv diyorr istersen sende bie bak sendedemi oyle yoksa dahami hafif silik?Bendeki baya gozlemgorulur
Papatya1997 Ilknur13 olsun sağlık ocağında verseydin sonucun yarına çıkardı en azından hastanede verınce 1 saat sonra falan çıkar canım 🌹🌹
Kkzm Ilknur13 bir de kasık ağrısı değişik oluyor böyle bıçak gibi birden giriyor keskin sancı tek tarafta inşallah hamilesinizdir çok heyecanlandım😭
Papiiii Ilknur13 anladim canim fotusunu gormedigim icinn sordum.Belirginse gebesindir bende bugün sabah tekrar yaltim kipkrimizj iki cizgi ciktii hcg tavan yapmis galiba😀eger belirgimse gebesindir sende
TeoMom Ilknur13 En güzeli kan vermek canım ben çift çizgiyi görünce özele gidip kan vermiştim sağlık ocağı ertesi gün açıklıyor sonucu o kadar dayanmayacaktım
Ilknur13 Yarın gideceğim özele ilk işim o olacak bende merak ediyorum hayal kırıklığına uğramak istemiyorum inşallah vardır 🤲😔TeoMom
Ilknur13 Bakalım artık bugün kan testi vermeye gideceğim dün yeni test yaptım ondada çift çizgi vardı diğerlerine göre biraz daha belirgindi 4.gün gecikmem inşallah güzel haberler alırım Kkzm