Yavruhamsi yagmurefe kuranda geçmiyor ama Zahid,Ziyad,Zeyd,Asım,Etka,Ömer,Tahir,Talha Kuran da geçen peygamber isimleri de güzel aslında Yahya,İbrahim vs Neden kuran da geçen isim arıyorsunuz
Allahvargamyok yagmurefe muhammed miraç, muhammed yiğit :) çocuklarımızın isimlerinden ahirette sorumlu tutulucaz inşAllah Rabbim hayırlı temiz evlatlar nasip etsin hepimize 🌸
yagmurefe hilalhanim güzel isimler sağol canım ikinci oğlum olacak inşallah İlk yamaç efe çocuklar isimlerini taşır derler ona göre ışık koymak istiyorum
hilalhanim yagmurefe Alparslan isimli kişiler asil, zeki, ağır, adaletli olur. Ağır isim ama taşıyanda ağır birisi oluyor. Mesela Alparslan isimli kişilerden çok güzel siyasetçi, asker, egm bir birimi olabilir. He ben siyasal olarak bu isme bakmıyorum bunuda belirteyim ben sadece kendisini anlamını ve özelliklerini beğeniyorum
O1gencanne Yavruhamsi aynen peygamber ısımlerı olur peygamberımızn kızları veya amcasının damatlarının ısmı olur.😊😊
O1gencanne yagmurefe ali hamza koycaz biz ınsallah🌸💓 bırı HALİFE biri peygamberimizn amcası❤️ Onlar gıbı dürüst rabbını seven peygamberımzi seven imanlı heybetli zeki akıllı olmasını ıstedıgım ıcn🌸💖rabbım hepımıze hayırlı evlatlar versn🥰🥰
Bebeksi00000 Tuna kıvanç var aklımda ama net değil çünkü hep kız ismi düşünmüştük oglusumuz olacağını tahmin edemediik🤣
yagmurefe Bebeksi00000 hahhha canım bizde aynı desem.yeridir vallahi kaç haftalık sizin bı doktor kız gibi dedi bende hep böyle kız gibi hissettim hep kız ismi düşündüm şimdi erkek ismi arıyoruz sağlıklı olsunlarda insallah
Ys35 Ramazan ❤️ Ramazan Arapça kökenli olan ramaz kelimesinden türemiştir. Ramaz “güneşin çok sıcak olması” demektir. Oruç ibadetinin ilk uygulanmaya başlandığında sıcak yaz aylarına denk gelirdi çünkü. Ayrıca oruç tutan kişinin günahlarını yaktığı için de bu aya Ramazan adı verilmiştir.