eylulicten Nskyhn kurutma makinesi kurtulus canim. Arcelik kt serisinden aldim programina gore cekme olur. Mesela ekstra kurutmada birazcik ceker ama utu kurulugu dolap kuruluğunda cekme solma yapmaz programina gore ayarlarsan. Bende kedi var o nedenle almistim resmen tuy kir toz hicbir sey birakmiyor kiyafetlerde. Bebis kiyafetlerini yikarken tedirgin olmustum 26.haftada burada sordum kizlara. Cekme yapmaz dediler gerçekten yapmadi. Kesinlikle al. Bugun yika kurut ve giy kiyafetini oyle de rahat.
Faness Nskyhn çekmiyor nevresimler en pahalı ipek saten nevresimlerini bile 60 derecede yıkayıp kurutmaya atıyorum hiç de bişey yok
Nskyhn hukukcuanne_06 evet öyle alacağım. Çünkü tayinciyim gittiğim her yerde su boşaltma falan bulamam direkt öyle almam lazım 😂 teşekkür ederim çok
tubasd Nskyhn kullananlar cok över ozellille tozdan memnun olanlar var vs vs. ama yuksek ısı pamuklarda gozle görülmeyen yipranmalar kumasin kiyafetin omrunu kisaltirmi bilmiyorum. ayrica artan elektirik faturalarinida gozonunde bulundurursak ban cok uzak bir teknoloji. maddi yanindanda ziyade bi bahane teselli olarak degil ama kiyafetlerin güneş gorerek ve ruzgar alarak kurumalari daha tatmin ediyor beni
Nskyhn tubasd maalesef rüzgar alma veya güneş alma bir imkanı yok çünkü yazın bile ev içinde çamaşır kurutuyorum 🙏
Baymehal Biroglanannesiii tam marka mofeli neidr bende çok istiyorum ama yorumlarında çoğunun çekme yapıyor falan diyorlar
tubasd Nskyhn bende yaz kış cogunlukla içerde kuruturum ama yazin camin yada balkonun onunde ve kapi yada cam acik sekilde. hayirli olsun umarim en güzeli nasibiniz olur🌸
Biroglanannesiii Baymehal Dur bakayım Türkiye de var mı yurt dışındayım ben bulduğumda atayım bakıyorum şimdi :)
nonparisienne Nskyhn bosch & arçelik en çok kullananlarda gördüklerim, ama bu beyaz eşya olayı marka nolursa olsun şans işi, uygun alıp taş gibi çıktı diyen de var, dediğim marka ve üstünü alıp pişman olan da
Sellmaseellma Nskyhn ben arçelik düşünüyorum çevremde kullanan çok kişi memnunum diyor ama gönlüm bekodan yana 😂siz
Nskyhn Sellmaseellma ya babam doğum hediyesi alayım dedi Arçelik kadar uçma diyor bana öf 😂😂 bu nasıl hediyeyse yoksa direkt Arçelik alırım bütün ev Arçelik çok memnunum
findiklibadem Nskyhn bebek kıyafetini ilkkez yıkadım çekip çekmediğini anlamadım lg marka benimki bildiğin evde boyumda pijama takımı kalmadı hepsi kapri gbi oldu ama bi yıkamada değil zamanla oldu.. nevresim çekmiyo da üstümüze örttügümüz pikeler varya onları hep çektirdi iki kisilik pike örtüm tek kisiliğe döndü pamuk oldugu halde ama çarşafları vs aynı çektirmiyo tişörtlerimi bilerek xl filan alıyodum çeke çeke m beden olcak nası olsa diye öyle diyim size 😅
Bluesky-mom Nskyhn herşeyim Arçelik. Akrabam Arçelik serviste çalışıyor. İkisi bir arada olanlar var ya hem kurutma hem çamaşır yıkama ondan sakın alma dedi. Ayrı daha iyi dedi
Edabykl Nskyhn aynen evin icinde kurutmak sıkıntı benm balkonlar kapali oldugu icin asiyorum oyle bi sorunun varsa isine yarar kurutma makinasi