Nskyhn ozgetoozge zaten elektrik faturalari aldı başını gidiyor yani yansisa da yansımasa da öyle ödüyoruz 😂 benimde öyle ya. Evde boş odam var o yüzden oraya aşmak zorunda kalıyorum ama bıktım artık. Çok teşekkür ederim 🎉
Kubra_Kcmn Nskyhn ben evlendiğim günden beri kullanıyorum ve benim en büyük kurtarıcım beko markasını aldım bir sorun yaşamadım.Bence kurutma makinesi her eve gerekli olan bir şey
Bebegimizolsun Nskyhn sakın ama sakın örgü bebek yemeği falan filan atma kuzum Bizim gelin atmıştı kurutmaya halini bi görsen varya direk çöpe atıldı tek onu biliyorum Al gitsin valla bugün ne alsan kârdasın yarın zamlanır o misal gideceğin yerde de zaten eşyana göre ev bakacaksın mutlaka yer olur yani
Nskyhn Bebegimizolsun demi ben de öyle diyorum şimdi yatırım altın falan değil eşya valla bak. Bebek şeyleri hiç aklımdan geçmiyordu ama uyarı için teşekkürler çünkü aklımdan çıkabilirdi bilmiyordum bu kadar 🤭
[silindi] Nskyhn oyy onu verene kurban hayırlısıyla evine gelsin annesine kavuşsun prenses ♥️bi aksilik olmaz inşallah :Dipnot ekliyeyim bzim burda çamaşırhane var tüm makinalar orda ev sahibi kurutma almıştı beraber kullanırız sizde ücret ödersiniz dedi hadi tmm dedik bi deniyelim eşimin yeni aldığı sadece bi kere giydiği gömleğide attık bi çıkardık kolundan girmiyor faciaydı bi daha da giyemedi markadanmı kumaştanmı anlamadım🤣🤣🤣🤣
elifcicek_07 Nskyhn Tekirdağ’ın iklimini bilemedim Antalya gibi bi yerde lazım olmuyor zira :) mikrolif salınımı yüzünden uzmanlar kurutucu önermiyor malesef
2pasaannesi Nskyhn şöyle söyleyeyim bulaşık makinesinden daha da önemli benim için 😂😂 Alın aldırın derim geç kalmadan. İnsan kullanmaya başlayınca bu zamana kadar nasıl almamışım diye vahlanıyor 😂 Ama almışken kaliteli bir şey almanızı tavsiye ederim
Nskyhn 2pasaannesi zaten öyle yapacağım ama çokta uçmak istemiyorum bu süreçte masraf oldu biraz o yüzden ortada bir şey karar kılıp yapıştırmak lazım 😂
Bebegimizolsun Nskyhn aynen öyle altın falan yalan vallahi bi düşmeye bakıyor Eşyalar öyle değil gerçekten düşmüyor aksilik hergün zamlanıyor Benim kurutmam yok ama yengemin başına geldi bütün aldıklarımız mafoldu aklında olsun kuzum dikkat et
[silindi] Nskyhn başkasının gömleğini getirmiş sandım bunee dedim kolu bile girmedi 😱😱😱 neyse dikkatli olmakta fayda var 🫣😅
2pasaannesi [silindi] gömlek ve kumaş pantolon atmamakta fayda var ama o kadar çekmesi bence makinden kaynaklı, ben kırışık olmasınlar diye atmıyorum. Atılırsa da diğer çamaşırlardan ayırıp hassas programda atmak lazım
handhnde Nskyhn kesinlikle gerekli evdeki çamaşır tozu bile gidiyor. Çamaşırları kurutmadan sıcak sıcak çıkarıp katlayınca ütü derdi de azalıyor .
Derya_gumus Nskyhn benim makinam yikama ve kurutmali ilk evimde balkon yoktu ondan dolayi kurutmali almistim o evde kullanmistim ama bu evimde fazla kullanamadim yikamali kurutmali makina alirsaniz çok sıkıntı cıkiyir bilginiz olsun ben sadece yikamasini kullaniyorum 1 yildir kurutmayi kullanmiyorum makina bozuluyo birde kurutma olayi uzun sure secmeniz gerekiyorki tamamen kurutsun yada 8 kilo yikama kapasitesi varsa 5 kilosunu kurutabiliyo ve kuruttugu kiyafetleri utulemek biraz zor oluyor fazla kirisik oluyo yani demem o ki ben pek memnun kalmadim alacaksanizda sadece kurutma olarak alin
Nskyhn Derya_gumus zaten çamaşır makinem 1 buçuk yıllık o yüzden direkt kurutma makinesi alacağım ama bize öyle alın diyende olmuştu çok teşekkür ederim öneri içinnn
Deletedmom_51 Nskyhn Vestel kurutma aldım 9701. İyiki de almışım. Kıyafette çamaşır tozu falan yok hiç mis gibi yumuşacık çıkıyor Kesinlikle almalısın. Elim ayağım oldu ya. Kırışma falan da yaşamadım hatta astığım kıyafetler ütülediklerim oluyordu şimdi bunda ütü yapmıyorum çoğunda
nonparisienne Nskyhn eşimle evlendiğimizden beri isteyipte yer probleminden dolayı almadığımız şey, koyacak yer olsa hiç düşünmeden alırım çünkü çamaşır asmaktan nefret ediyorum kuru ve ütülü çıksın direkt kaldırayım derdindeyim, yerin varsa düşünme al
Bluesky-mom Nskyhn bende bu hafta alacağım. Evim küçük kışın asacak yer yok bebek olunca da zararlı zaten evde kurutmak. Çevremde olanlar memnun. Sadece tüylü kazakları atma dediler.
Nskyhn Bluesky-mom bende öyle çocukla evde kurutmak zararlı diye düşünerek almak istiyorum. Hangi marka düşünüyorsun??