Tunahan_rumeysa16 Hanımlar normal doğumlarda doğru ıkınma nasil oluyor bilgi sahibi olan varmı 2. Doğumumu gerçekleştireceğim insllah ocak ayinda normal gözüküyor bir durum çıkmaza o an :)
benkosarim Tunahan_rumeysa16 genelde doktor sizden istediğinde güzel ikinmanızı istiyorlar çünkü siz kontrolsüz ıkınınca vajen yırtılıyor nefesinizi tutarak bacağınızdaki kaslarla doktor istediğinde güçlü nefes teknikleri ile kolayca ikinınabilirsiniz doğum öncesi güzel videolar var YouTube’da izleyin
tezecikanne Tunahan_rumeysa16 canım bana doğumdan bı kaç saat önce ebem öğretmişti büyük tuvaletini yapar gibi zorlayacaksin kendini bunu yaparken bağırma isteği geliyor bağırmayacaksin bagirirsan baskı ağzından çıkıyor sen baskıyı aşağıya vajinaya yollaman lazım bagirmazsan otomatik o gidiyor zaten birde belin sedyeye yapışık olacak havaya kaldırma bacaklarını acabildigin kadar aç gerekirse gücü elinle bacagini yukarı cekerek al ben bunu yaparak 3 ikinmada doğurdum oğlumu daha 10 gün önce
Nurcantas65 Bağırmadan sancı geldikce bacaklarınızı da tam açarak,büyük tuvaletinizi yapar gibi nefes alıp çenenizi göğüsünüze dayayıp,var gücünüzle ittireceksiniz. Ikınırken bağırmamaya çalışın ve doktorunuzu dinleyin 🌸😊
eylulmomm @Tunahan_rumeysa16 valla ben sancı odasında sancı çekerken her sancı geldiginde tuvaketim var gibi ikindim elimde değildi o his sonra baktılar kafası gelmiş iyice doğumhaneye iki ikinmada geldi kızım ama yırtığım oldu ebem ikin dedi ikindim dur dedi duramadim yırtıldı dursaydim yirtilmayacakti ebenizi iyi dinleyin yapmaya çalışın ben yapamadim ama
Tunahan_rumeysa16 @eylulmomm @benkosarim @Nurcantas65 cok teşekkür ediyorum hanımlar bilgilendirdiginiz için 😊💗