Naayaz1402 36+6 haftalik hamileyim. 3 gündür ishal ve karin ağrısı var. Bu durumu yaşayan var mı, neden olur, bebeğe zararı olur mu 😔
Meresss Naayaz1402 canım doğum yaklaşınca ishal bulantı oluyo diye biliyorum ama aşırıysa doktorunla görüş istersen
Yd12 Naayaz1402 bende de şuan ishal karın ağrısı ve sancı var da şiddetli dün akşam dan beri devam eden
Nazli4434 Naayaz1402 canım bende de oluyor sabahları ishalle uyanıyorum gün içinde çok karın ağrım oluyor normalmiş doktorum öyle söyledi içtiğim kalsiyumda ishali tetikliyor
Meresss Naayaz1402 haftan yaklaşmış bence bi doktorunla görüş karın ağrısı üşütmüşte olabilirsin yalancı sancılarda başlıcak olabilir başımdan geçmedi ama böle bişiler okumuştum canım sen riske atma ara çok ishal varsa su iç susus kalmasın vücudu
Naayaz1402 Meresss hemsiremi aradım karin agrisi doğumu tetikler dedi. Bugün de geçmezse doktora gidiyim artık. İdrar yolu enfeksiyonu için tek.kullanimlik toz içmiştim onun yan etkisi olabilir mi
Meresss Naayaz1402 bende içtim canım ondan bişi yapmadı ama bilemedim ki sabah ilk işin doktora gitbebeişini kontrol ettir belki açılman oluyodur açılma başlıcağı zamanda olabilir yani son haftalarfasın normaldir belki canım ama sen ne olır ne olmaz git doktora iyimi
Naayaz1402 Yd12 4. Gün geçti gitmedim doktora. Ama seni de etkilemiş olmak istemem için rahat etmicekse git. Bikac yerde doğuma bikac hafta kala ishal yaşandığını okudum. Uygulamayı kullananlar arasında da ishal olanları okudum o yüzden çok üstüne düşmedim normaldir belki diye
Yagizim3535 Merhaba bende 37+4 üm bendede ishal ve karın ağrısı var dünden beri mide bulantısı ağzımın tadı bozuk bel ağrısı da var. Muane baslayınca kontrole gideceğim bakalm
Naayaz1402 Yagizim3535 benimde öyleydi hamileliğin ilk başları gibi bulantı vardı ağzımın içinse berbat bi tat vardı şuanda ara ara bacaklarıma kramp giriyo. Sanırım vücut doğuma hazırlanıyo