izobellaaa-_- Kızlar bugün doktora gittim 1 cm açılmam varmış doktor oo gayet iyi açılma bile var dedi ama Tam olarak normal yada Sezaryen demedi cuma bir daha bekliyor sizce normal doğum mu tam birşey demedi ameliyata gireceği için acele oldu gibi biraz
Nskyhn izobellaaa-_- onu bilemez ki. Sonuçta acilman ilerlemeye bilir ama ilerleyedebilir. Normal doğum istiyorsan bol bol hareket yap ki açılmayı ilerlet
Rapunzelinanasi izobellaaa-_- bence normale uygun olmasan çatın dar der sezaryen için gün verirdi. Gün vermediğine göre uygundur normal doğuma. Hayırlı olsun 😂
kuzeymomsss izobellaaa-_- ben sezeryan olacağım için 35te 1 cm açılmam vardı, doktorum tuvalet harici kalkma en azından 37yi görelim demişti. Bazısı 1 cm ile haftalarca geziyor bazılarınında çok hızlı ilerliyor
Serapppp61 izobellaaa-_- 38+1 bende cuma gittim ilk kez muayene etti 2 cm acilmam varmış ve nirmal doğum yapabilirsin dedi.
izobellaaa-_- Nskyhn peki çatım gayet iyiymiş yumuşak oo iyi dedi sence uygun mu tam da açıklama yapmıyor ki yA
izobellaaa-_- Rapunzelinanasi ayyy inşallah canım oo alt gayet iyi yumuşak açılma bile var dedi güldü yAni direk çatım dar diyebilirdi demi doğru 😗😂 ay inşşş normal doğum olur hayırlısı ile
Rapunzelinanasi izobellaaa-_- yani hem çatın dar derdi hem de sezaryen 38-39 arasında alıyor. Gün verip bu hafta doğuma alırdı seni 🙈 kilosu nasıl bu arada bir ara az almıştı sanki. Toparlamış mı bebiş
Rapunzelinanasi Nskyhn doktorcuğuma göre 14 ama ben 30 Eylül istiyorum ikna edersem 11 😍 36+3 deyim 🥰 sağ bacağım ve kalçam o kadar çok ağrıyor ki yürüyemiyorum 3 gündür. Eşim de henüz gelmedi ve tek olduğum için yaşam kalitem çok düştü 😔 çıksın artık bebe 😂
Nskyhn izobellaaa-_- evet çatın uygun ve yumusaksa normal olur 😂 tek problem işte acilmanin falan ilerlemesi o yüzden hemen başla hareketlere 😍
Nskyhn Rapunzelinanasi deme öyle deme 😂 dayan azıcık daha 😂 ama az kalmış maşallah çok sevindim hadi hayırlısıyla inşallah kendini çok yorma olur mu doğumda güç lazım 😍
izobellaaa-_- Rapunzelinanasi yaa. Bakmadı ki ultrason ile bende anlamadım 🤦🏻♀️ 36+6 da 3000 kiloydu şimdi 38 olduk bakalım kaç olduysa
Rapunzelinanasi Nskyhn inşallah ya zaten tek başıma doğururum diye korkumdan yerimden bile kalkmıyorum 😂 defne kuşumuz nasıl oldu, sen nasılsın 🥰
Nskyhn Rapunzelinanasi sakin sakin aman. 😂 İyiye gidiyor bitanem çok şükür, ben çok toparladim. Moralim yerinde. Bebeğim gelene kadar zımba gibi olmaya çalışıyorum 😍 bugüne şükür
Serapppp61 izobellaaa-_- amin canım 🤗 vallaha devamı gelsin diye bekliyorum. Çarşamba kontrolüm var benimde sanki ansızın hadi doğuma diyecek diye bekliyorum doktorumu 🤣