Oznurboluzun Gamzeliannem miğde yanması valla ben diyir Ama kadar çekicem gibi sade soda içiyorum biraz ise yarıyor soğuk süt ve elma da önerenler oluyor
Kizannedi Gamzeliannem bende çok mide yanması çektim valla ve sonuç saçlı ve kıllı bir kızçe dünyaya geldii😂
haceryasar Gamzeliannem mide yanması en büyük sorunumdu. Gaviskon var şurup gibi onu verdi doktorum onu kullanıyorum hemen rahatlatıyor. Soda falan boş iş çok içtil bi yararınıda görmedim..
Aybukealtintas Gamzeliannem Neler denediysem olmadı artık aglıcak durumdayım, gaviscon, rennie gibi surup ları da denedim hepsi 15 dk en fazla geçiriyordu, gecen doktorum bir hap verdi 3 gündür o kadar rahatım ki çok şükür hiç yanma yok🙏🙏🙏😂
Mrry Oznurboluzun benimde iki üç kez oldu ama canımdan etti yılların reflü hastasıyım böyle yanma görmedim elma daha çok yakar demişti doktor bana süt iki yudum sadece işe yarıyomuş da ben içemiyorum
Gamzeliannem Şu an kalkacak gibi hissedemiyorum kendimi bugün başladı bende ve çok kötü kaç aydan itibaren başlıyor bilen var mı? Oznurboluzun süt iyi geliyor mu
Oznurboluzun Mrry aynen bencede elma da yakar ama ben burda duymuştum herkeze farklı şeyler ıyi girdiği için bildiğini yazmak istedim
Mrry Gamzeliannem beşinci ayda başlıyor olabilir benim öyle oldu ama daha erken hisseden de var yanmayı
Oznurboluzun Gamzeliannem ben süt icemedigim için o konuda bir şey diyemiycem malesef genelde içiyor burdaki arkadaşlar ve ıyi geliyor diyorlar migde yanma durumu kişiden kişiye değişiyor benim 3 ay başladı 6 aylık olduk hala devam ediyor doğuma kadar da devem edecek galiba kimisinin hemen geçiyor kimisinde hiç olmuyor bile kimide doğana kadar yanmaya devam ediyor allah yardımcımız olsun bazen öyle bir yanıyor ki çok kötü valla boğazına kadar 😑
goncacan 30 haftaligim bende berbat durumdaydm bugün doktorum rennie verdi ve nexium diye bi ilaç yazdı şükürler olsun biraz rahatladım