Happycatt Kızlar sağlık ocağında beta hcg verdim az önce doktor saat 4 gibi ara dedi o kadar geç mi çıkıyor sonuç ya
Eldgrn Happycatt ertesi güne kadar çıkıyor normalde sağlık ocağı dediyse 4 te ara söyleyelim iyi başka yerler yapmıyor bunu
Kayralianne Happycatt 1 2 saatte cikiyo normalde e nabizdan sonuçlarını kontrol edebilirsin sağlık ocaklarının sistemlerine geç düşüyor sonuçlar 🙂
Happycatt benimmdunyamm Ay öyle lanet bi yerde yaşıyorum ki istediğim gibi gidip hastanede muayene olamıyorum devlette üniversite de insanı adam yerine koymuyorlar deli oluyorum özelde 1 tane var burada ona da gidemedim uzak diye
benkosarim Kayralianne sağlık ocağının yaptığı hiçbir test e-nabız’a düşmüyor kendiniz gidip alacaksınız ya da arayacaksınız
Kayralianne Happycatt sonuçlar çıktığı zaman tahlillerin yazan yerde hepsi görünüyor canım görünmüyor diyende var bilemiyorum
Kayralianne benkosarim hayır ben bütün sağlık ocağı testlerini önce e nabizdan kontrol edip sonra sonuç almak için sağlık ocağına gidiyorum 🙂 yaptırdıktan en geç 2 3 saat sonra çıkabilecek bütün sonuçlar e nabizda cikiyor