Asadov_S 4 gündür su geliyor benden ama ağrı yok. Pantolonumun ortası ıslanıyor. Doğum başlamış ola bilirmi ? 38.6. Yarın doktora randuvum var onu bekliyorum
Pineapplee Asadov_S sızıntınız vardır belkide hic yarını beklemeyin hemen gidin doktora 4 gün az değil bebis susuz kalmasın
Ceyo93 Asadov_S eğer su ise 24 saat içinde doğurtmaları lazım suyunuzun geldiğine eminseniz hemen bir acile gidin bebeğinizin hayatını riske atarsınız
Ceyo93 Asadov_S benim doğum yapacağım gün istemsiz 1 2kere çamaşırım ıslandı tam hastaneye gttim yatış verildi bianda tüm su aktı gtti ama doktor ilk saat kaçta geldi bu bizim için önemli dedi
Rbtnc Canım su geldiğinde Dr bana hemen söyle su azalması ol asın dedi istersen Bi msj falan at durumunu anlat çünkü nişan erken olur ama su farklı bebek susuz kalmamalı dedi o yüzden Bi görüşsen Dr ile
Rbtnc Asadov_S vajinal akıntı su tarzı olmuyor ki sızıntı olan gebelerde oluyor o yüzden her hafta sizi çağırıyor zaten Dr son zamnlarda suyunuzda azalma olmuş mu diye
can25 ben daha hamileyim yasamadim ama su gelmesi icin birden gelir sen onu tutamazsın sanki altına kacırmıs gibi olur. bebim bildigim kadarıyla
can25 Ozlemiskndr az veya çok demedimki ciş olur tutarsın hissedersin ama su ise altına kacırır gibi dedim. elinde olmaz tutamazsın yani onu dedim.
hunilimom Asadov_S benim ilk doğum da birden geldi tutamiyorsun 2. De ebe muayene ederken patlattı karnimda balon patlar gibi oldu akıntı olsa sürekli gelir akar bacaktan
berceste5155 can25 tabi ki doktorun ne dediği önemli. Sızıntıya rağmen su miktarın yeterli olabilir ya da belki suyun değildir gelen.