Mesdeniz Mehaba arkadaşlar 17+2haftadayım henuz bebeğimi karnımda kıpırdadıgını yada oynadıgını hıssetmedım siz kacıncı haftada hıssetınız normalmi
EmineDefneGokce Mesdeniz 2. Olduğu için 17 de hissettim. Şuan 19+5 yerimde durmuyor 🥰 ama 2. Olduğu için sanırım De 18-19 arası galiba
Eldgrn Mesdeniz 17+5 bir ümit bekliyorum hissederim diye net hareketini ilk defa sadece dün gece uyandım alt karnım sol tarafa doğru olan kısmı semsert haldeydi elimle yokladım ne nedir farkında olmadığımızdan tecrübe olmadığından böyle değildir diye geçiştirebiliyiruz benim tahminim bebisti dün geceki olan toplanma sertleşme olayı ah bide net hissetsek bekliyorum bu ümit sen ne kadarlık oldun canım
cansu1995 Mesdeniz 20+2 deyim şu an. Ben 16. Haftada ilk tekmeyi hissetmiştim, seğirme gibiydi. İlk hamileliğim. Ama her kadında Farklı, kimisi 20. Haftalara kadar bile hissetmeyebiliyor eğer ilk hamilelikse.
Yagmur220422 Mesdeniz Genelde 19. Haftadan sonra başlıyor. Özellikle 21. Haftadan sonra inanılmaz hissettiriyor kendini azıcık bekleyeceksin
Mesdeniz Eldgrn inşallah saglıklı olsunlarda gec hissedelim onemli degıl ama endise ettim 2ci hamileliğim olmasına ragmen doktorum yıllık izinde 25 de gidixem kontrolum var hatırlayamıyorum da ilki nezaman du ama jerkez normal diyor seninde zamanı var demekki
EmelBG_ Mesdeniz İlk hamileliğimde20 haftalarda başladı oda çok hafif . Şimdi ikinciye hamileyim 15 haftada dönüyor dolaşıyor resmen şok olmuştum ilk haraket ettıgınde bu kadar erken olucagına tahmın etmemiştim 🙈😂
Aleynaninicsesi Haftada hissettim ilk bebeğim. Hareketler çok çok güçsüz olduğu için bebek olup olmadığını anlayamıyorsun bağırsak hareketi zannediyorsun benin özellikle otururken oluyordu ama yok bebek değildir diyordum. Bir gün çok hafif karnımın üstüne 3 dakika filan uzanır gibi oldum ağırlığmı vermeden o an hafif bı tekme hissettim sonra bı tane daha dedim evet bu bebiş artık 🥰 şuan 19+4 olduk.
Gulsumdamla Mesdeniz ben 23.hafta hissettim çok çok güzel duygular şuan 35+5 teyim şükür az kaldı kavuşmaya
Eldgrn Mesdeniz benim ilk gebeliğim normal ben aceleciyim hani hissettirirse kaçırmıyım diye sağlıklı olsun önemli olan o tabi de bekliyoruz bir umut bende yarın gidicem görmeye heycanla bekliyorum valla