guzelanne23 frdclk Tam olarak şuan hissettim 19+3 önceden pıt pıt olarak hissediyordum ama şuan gerçekten varlığını hissettim kuvvetli bi şekilde göbüşüm sarsıldı diye bilirim 4 5 defa oldu daha olmadı çok duygulu bir an ama 🥲🥲🥹♥️
Seherselim frdclk çok normal Canım ben 20.de hissettim ama arkadaşım 25 26 da hissetmiş. Karın yapına kas yapına göre değişiyormuş. Bi de ilk bebekte daha geç hissediliyormuş diye okumuştum
ftmdyn22 frdclk Belki inanmazsınız ama 13 haftalıkken hissetmiştim 🥰söylentiye göre erkek bebekler daha erken hareket edermiş kız bebekler biraz daha geç ve çok şükürki rabbime bir oğlum olucak ☺️
Damla1995 frdclk ilm ogluma 17.haftaliktim hissettim. Ikinci oglumda 15 haftaliktim. Ucuncuye hamileyim kizim olacak bundada 15 haftamda hissettim ❤️
Gezgin01 16nci hafta da kelebek kıpırdamasi gibi kipirtiar vardı ama nasıl tekme ve hareketlerini 24. Hafta da hissettim
betus_19 18 haftalıkken hissettim ilk minik tekmelerini şimdi 36 haftalığız gündüz sakin ama gece sabaha kadar horon tepiyoruz