Melisaceyy Hanımlar 11+3 hamileyim 89.9 ile hamile kaldım şuan tartıya bakıyorum ve 94.10 lütfen yardım edin ben normal zaman da ne yersem onu yiyorum bol bol yürüyüş yapmaya çalışıyorum niye bu kadar hızlı kilo aldım çok mutsuzum
Sevim2211 Melisaceyy tartı bozuk olabilir mi evde tartılıyorsan çok güvenme ben hastane harici hiç tartıya çıkmıyorum mesela çünkü başlarda kilo alımı olmuyor çok ve yürüyüş yapıyorum diyorsunuz tiroidlerinize de baktırabilirsiniz gerçi benim bi arkadaşımda tiroid sorunu çıkmıştı ona göre diyetisyenle devam edebilirsiniz
Deletedmom_8 Melisaceyy 4 kilo almışsınız aslında. Normal olabilir. Bünye meselesi biraz. Birde ilk haftalarda bende çok şişlik vardı karnımda. Regl olamamak gaz vs derken sanki karnım 6-7 aylık gibiydi. Belki onun da verdiği şişkinlikle olabilir. Bol su içiyor musunuz mesela
berceste5155 Melisaceyy bence doktorunuza danışın tiroid veya şeker sorununuz olabilir. Ben de 89kg la hamile kaldım aynı beslenmeme devam ettim her gün yürüyüş yaptım ilk 5 ay hiç kilo almadım her insanın bünyesi bir değil siz benden daha hızlı kilo alıyor olabilirsiniz ama son aylarda daha fazla kilo alındığı için bizim gibi kilolu hamile kalan annelerin daha dikkatli olması gerekiyor.
Aysemeva0306 Melisaceyy gebelik şekeri olabilir mi acaba? Bende sizin gibiydim 30 kilo almıştım. Sonra hepsi gitti ikinciye hamileyim dopurucam ve sadece beş kilo aldım. Morelini bozma canın nasıl istiyorsa öyle ye 🙈
Buseyvz7 Melisaceyy kanki sen küçüklükten beri yemeyi seviyorsun instagramda paylaşımlarıda görüyorum kafein vs de az tüket 🤣🤣🤣🤣