zehraKr Günaydın kızlar ilk kez sağlık ocağında kan ve idrar verdim sonuçlar e nabiza düşer mi yoksa gidip elden mi almam gerekiyor?
ZMM8888 zehraKr benimki bazen düşüyor bazen düşmüyor sırf düştüğü diye meraktan baktım da geçen ayki tahlil sonucum hala düşmedi
HipnozX Sağlık ocağında sonuçlarınız için sisteme girerlerse çıktıgında görebilirsniz, öbür türlü onlar bakana kadar görünmüyor. Yani ordan bi tıklama yapmak lazım sonuç ekranınıza
[silindi] zehraKr düşüyor ama 1 gün sonra falan. Ve kanlar beklediği için tam sonucu vermiyor araştır öğreneceksin
zehraKr [silindi] ya cuma günü kan verdim sağlık çalışanları grevdeki hemşire gelirler dedi ama eğer gelmezlerse kan kurur dediler
Kleopatra- zehraKr Evet düşüyor, ama geç düşüyor. Ertesi gün falan bakın düşmüş olur. Bende öyle oluyor çünkü herkes de aynı mı bilemem tabi ki.
zehraKr Kleopatra- cuma günü verdim kan bugün doktorumu aramam lazım hala e nabiza düşmedi inşallah 1_2 saate düşer
HipnozX zehraKr aynen ebe ya da doktor tıklatsın düşer:) çıkmayanda çıkınca görünüyor yani gitmeseniz de olur sonuç göstermeyecekseniz
arirangg zehraKr Sağlık ocağında kan verdiğimde doktor bana numara vermişti bu numarayı akşam 4 gibi ara bilgi vereyim demişti. Çünkü bazen aynı gün düşmüyor bile sisteme. Eğer çkmazsa gidp aile hekiminin kendisine sorarsın
benkosarim zehraKr benim Ağustos ayında yaptırdığım kan testleri bile düşmedi dün yani cuma günü vermiştim gidip elden aldım siz de gidip elden alın düşmüyor
zehraKr benkosarim öyle yapıcam mecbur hala düşmedi çünkü doktorum hastaneden ayrılmadan sonuçları göreyim dedi en fazla 1 günüm var sonuçları göstermem için
zehraKr HipnozX aradım da barkod no ile ankara halk sağlığı merkezi nin sonuç ekranından bakın dediler.E nabiza düşmemesi normalmis