gkbyza Nrpryslyrt teşekkür ederim 😍 alyans bebe den almıştık yukarda yazdım ama beşiğin içindeki tekstil ürünlerini kendim aldım onu da belirteyim 😇
Zumraninannesi06 poncikmom bende park beşik ve şifonyer düşünüyorum. E bebekte park beşik olarak 2 seçenek var biri 2e yakın sanırım fiyat olarak diğer ise 3.600 fark ne acaba? Ve içine sünger alacaksınız değil mi bugğn baktım oda 289du sanırım
Mrv_mlk Zumraninannesi06 trrndyoldan elele madre park yatak aldım içine de yataştan yatak aldım henüz kullanmadım ama kurulumu yaptık sağlam ve kullanışlıya benziyor :) fiyat olarak da uygundu
_anne_kuzusuu00 Aloneanqel bellona intro genç odası yazarsanız daha net görürsünüz biz ordan takım şeklinde aldık odamızı
Aloneanqel _anne_kuzusuu00 çok teşekkür ederim. 2 çocuk olunca kullanışlı bir modem arıyoruz. Bu sebeple gezdiğim hiç bir mağazada iki çocuğa uygun bir tasarım bulamamıştık. Biz de en son yaptırmaya karar verdik 😊 bakayım bir içine. Teşekkür ederim 🌸
KeremikoBayky Hamaratpanda yeni taşındık bu eve. Çocuk odası olacak ıdada beyaz bi gömme dolap vardı. O dolabın boyasını yapıp kulplarını yenileyip kullanacağız oğlum için
Hamaratpanda KeremikoBayky ben de kızıma eşimin bekarken kullandığı elbise dolabını getirdik kullanıyoruz. Sağlam atmaya kıyamadık yenisini almaya da kıyamadık açıkçası her şey ateş pahası. Ben de boyamayı düşünüyorum o dolabı onun iÇin sormuştum. 😊
KeremikoBayky Hamaratpanda su bazlı boyayla 3 kat boyadık süper oldu. Önce zımparaladım. Eldekini değerlendir bence en güzeli
Seher_ornkk İki yaşındaki oğlumun odası bnde 7 aylık hamileyim düzenimiz nezaman değişir bilmiyorum 🤭
nazlicancrbg Zcicek instagramda cici halı tasarım diye bir sayfa var ordan aldım. Çok fazla model var