SahrasMom311216 _yasemin_ al alma kurma gerçekten ne kadar erken alınırsa o kadar iyi malum fiyatlar💸💸💸
Cvkhll https://imgyukle.com/i/nGEXjS tazecikannee Şimdilik bu şekilde gelecek birsürü şey var inşallah onlar gelince komple paylaşırım yatak ikea
catandgirlmom Cvkhll o sepet gibi olan beşik mi onun tek resmini nereden aldığınızı paylaşır mısınız ve ne kadar 😊
Pinar41 @poncikmom bende park beşik düşünüyorum hem anne yanı olarak kullanılıyor hem rahat hareket ediyor hemde sonradan oyun alanı olarak da kullanılıyor benim almak istediğim model de bu şekil hemde katlanıyor😍
Mervegull Çilekten aldık beşik daha sonra da yatak oluyor 10-12 yaşına kadar kullanılıyor tavsiye ederim bi kere alıp kurtulmak en iyisi bebeğin sağlığı açısından da mobilyaları çok iyi
mayra Mervegull merhaba, bende böyle aldım ama bi tane de anne yani yatak alsam mı diye düşünüyorum, siz alacak mısınız ayriyeten anne yanı beşik
babykumsal mayra aynı şekilde benimkide büyüyen beşik ama ben park yatakta kullanıcam. İlk 6 ay bebek yanımda uyuyacağı için park yatak gerekli diye düşünüyorum
Aloneanqel _anne_kuzusuu00 merhaba. Dolabınızı iç dış atabilir misiniz yakından eğer içi müsaitse 🙏🏻😇 bende yaptıracağım ama henüz modele karar veremedim
Defne_momm sinemmdemirr trendyolda arama kısımına barbarossa hasır kulp yazın direk karşınıza çıkıyor yorumları okuyup inceleyebilirsiniz 🙏
Defne_momm Sedacskngl dolap rabi 3 kapaklı model koçtaş tan aldım. Kulplar ise trendyol arama kısımına barbarossa hasır kulp yazın direk karşınıza çıkıyor, teşekkürler 🌸🙏