Jiyanakdeniz Merhaba anne ve anne adayları... 15ekimde 4. Kontrolümüz var cinsiyet belli olur ins gidene kadar 17 haftalık olmuş olacak ... cinsiyet vücuttan fln tahmin edebiliyor, çıkarabiliyor mu 🤔
Tgbabsra Jiyanakdeniz 15 haftalıkken öğrendik biz kızımızın olacağını doktor görür bebisi ama aç gitme çikolata filan ye bir de vişne suyu ve tok olmak en önemli yoksa Bebek oynamıyot doktor git yemek ye gel gidiyor :)
MomBse Jiyanakdeniz ben 17 hastalıkken öğrenmiştim girmeden çikolata yemiştim on beş dakika önce filan masaAllah her yeri kıpır kıpır oynamıstı kızımın bacakları poposu her yerini görmüştüm doktor poposunun resmini bile çekip vermişti hatıra kalsın diye 😁
Mavisinannesi Jiyanakdeniz Ellerinizi göstermenizi istediklerinde, ellerin üstünü gösterirseniz erkek, avuç içini gösterirseniz kız bebek 😀😀😊😊 ben test etmistim komik ama bende tuttu oğlum geliyor inşallah yakında 😉😊
Aryam Jiyanakdeniz bende 4 gun once yaptirdim 17 haftaliktim ve kiz🦋shukurler olsun belirtilerimde valla chok rahat hamilelik gechiriyorum shukur hich hamile gibi hiss etmiyorum gobegim az denicek kadar sadece biraz bacaklarimda falan shishlik var sanki hich kusmadim
Kadeerr Aryam bende aynı hiç hamile gibi değilim ara sıra gelen halsizlik uyku isteği dışında çok iyim
Jiyanakdeniz Aryam ilk gebeliğim olduğu için pek bilmiyorum da şişkinlik yok bende sadece gögüs ve göbek olmus ve evet benim de rahat geçiyor hamile değil gibiyim ;) sadece ilk iki ay kötüydüm🙄
Kadeerr Jiyanakdeniz canım benim için herkes erkek tahmin etti erkek diyordu nene usulü şeylerin hepsini denediler hep erkek çıktı bi gittim 20.haftada doktor kıza benziyor dedi 😂
Jiyanakdeniz Kadeerr 😁😁 benim de öyle kız diyen olmadı daha sanırım bi doktor kız diyecek öyle hissediyorum 😂
Chan Aç gitmedim ve çikolata yememe rağmen inatla hareketli değildi. Doktor en son sağa sola dönmemi istedi muayene koltuğunda ve sonunda gösterdi cinsiyetini 😊 tam 15+4'te öğrendim.
Elifkedi Ben devlette 17.haftada öğrenemedim o gün özele gittim özelde söylediler kizlarimin olacağını
Kadeerr Jiyanakdeniz bende kızım olsun istiyordum herşeyden önce tabiki sağlıklı olsun ama pembiş pembiş bi minik kızım olsun istiyordum e millet erkek erkek diyince ama doktor kız diyince şuan hala inanamıyorum 😂
Seher1809 Jiyanakdeniz Benim de bildiğim etrafınızdakiler kalçalarınızın büyüdüğünü kalçadan kilo aldığınızı söylüyorsa kızdır eger göbeğiniz sivri iste erkektir test ettim onayladım ilk hamileliğim kız ikincisi erkek 😀😀😀