Ayseaysa Hatihati geldim hastaneye canım bebeğim suyu dediler kaç saat hastanede tahlil falan aldılar beklettiler şimdide yatis yapılması gerek ama bizde yer yok başka hastaneye git dediler sinir oldum iyice
Hatihati Ayseaysa ay napcaksin başka hastane var mı yakinlarda özel e falan git bide bebeğin suyuymus.Sakin kalmaya çalış kaç haftalıksın?Allah yardımcin olsun
Yasemin2528 Ayseaysa kaç haftalık hamilesiniz acaba bende 28 haftalık hamileyim bende bu iki gündür azar azar su gibi akıntı oluyor sizinki gibi kokusu yok ama bana idrar kaçırma gibi geldi bebeğim hareket ediyor ama sizce nedir acil cevap verir misiniz
Ayseaysa Yasemin2528 canım hastanede tlfonum falan yoktu görmedim 35 haftaligim gece ilk başta çok geldi duyum sonra sızıntı şeklinde olmaya başladı
Ayseaysa Yasemin2528 çok olursa bir git hastaneye bendede ilk başta az az oldu akıntı dir dedim ben dün gece birden fazla geldi
Yasemin2528 Ayseaysa yok canım hiç sorun değil benim durdu bugün demekki akıntıymış sen nasıl oldun canım iyimisin
Ayseaysa Yasemin2528 acil sezeryana alindim ben iyiyimde bebeğim solunum sıkıntısı cekiyo kuvezde şu an
Yasemin2528 Ayseaysa canım nasıl oldu bu birden bu durum çok geçmiş olsun inşallah çok iyi olursunuz inşallah sağlıklı bir şekilde çıkarsınız ikinizde hastaneden🥰☺️🥹