Bende bir gün yazacakmıyım derken kendımı anlatırken buluyorum hanımlar rabbim isteyene yaşatsın bu duyguyu 🙏 normal kontrolüm vardı 38+ 6 haftada doktorum muayene etti daha öncesinde 2 cm açıklığın vardı eğer nst sancı çıkarsa tekrar çatı muayenesi yapalım dedi ve nst de asla hissetmediğim sancılar çıktı çatı muayenem yapıldı ve açıklık 4 cm 😱 yatısım yapıldı anında üstümü değiştirdiler ve suni sancıyı verdiler ben çok az hissettim ve sonrasında epidural yaptırdım eğer imkanınız varsa mutlaka yaptırın çünkü hiç sancı çekmedim. Sadece bebeğim artık kanala girdiğinde sancılarım oldu ama asla dayanılmayacak gibi değildi açılmam 3 buçuk saatte tamamlandı ve doğuma alındım en büyük önerim doktor ıkın dediğinde ıkınırsanız eğer bıkaç ıkınmada bebeğinize kavuşursunuz. Zaten istemsizce o his geliyor kaka yapmaya çalışır gibi ıkınıyorsunuz.
Ve sonunda kızıma kavuştum onu hemen koynuma koydular ben heyecandan tir tir titriyordum böyle bir duygu yok o an dünya dursun. Şimdi evimize geldik toplamda 10 tane dikişim var biraz yanmam oluyor o kadar onun dışında herseyıyle mükemmeldi.
Rabbim hepinizi sağlıkla tek avazda kavuştursun ❤️