Momandmom Doğum yapan arkadaşlar lohusa korsesi kullandınız mı? Link verebilecek olan var mı? Birde ne zaman kullanmaya başladınız? Hastane çantasında olmalı mı? Yoksa erken mi? Yardımcı olabilir misiniz?
cansualisa Momandmom hastane çıkışı bana müsade etmediler bende hiç takmadım spinal olmustummm 2. Sezeryan olucakkk nasip ederse Rabbim az bebeğimi büyütüp karın germe olcamm😀❤️
Bora5832 Momandmom sezaryen olursa hemen doğumdan çıkar çıkmaz kullanmak zor bence dikişler aciyor zaten ben 2. ve 3.gün şalla sardım 5.gunden sonra korse kullandım a101 den aldım korseyi de 😄link atayım mi 😂😂Ben de işe yaradı ama göbeğim kayboldu gitti
Momandmom cansualisa O zaman önce doktoruma sorayım yarın son kontrolüm var perşembe de doğum olacak bavulum her ihtimale karşın arabada kalsın diye tamamlayıp kaldırmak istiyorum
cansualisa acargolge5 17 diydiii kuzum martta gün bile almıştık ama ben hamile kaldım 2.😀😀 yağ oranına göre fiyat veriliyor
acargolge5 cansualisa abooooo cokmus bea😝olsun hayrlısı olsun bi kere de yaparsın.daha çocuk düşünmüyorsan yaptırmak mantıklı
acargolge5 cansualisa evet bencede bağlat boşver bi kz bi oğlan ne güzel işte rabbım sana ıkısınıde tattırmıs bzm iki kz oldu bnmde sen gbı olsa durmadan baglatırdım 😂😂ama iste erkek de olsa bi tane cokcok ılerde tbı dusuncem smdı degıl 🥰🥰bugün kırkımızı ckrcaz gobegımı takar oldum epey zaten ıns geçer o da zamanla artk korse de taksam fayda etmez demi
Momandmom Bora5832 doktorum izin vermedi zaten bugün sordum 🙈en az 1 hafta takma dedi. https://ty.gl/jznp3k5zdv Bunun gibi bişimi yoksa kancalı olanlardan mı
Nskyhn Bora5832 ya 2. 3.gun nasıl şal saldın ? 5.gunum toparlandım ettim ama yaraya bir şey dokunacak diye aklım çıkıyor 😂
cansualisa acargolge5 valla kuzum ben kullanamadım korse belki eder ister istemez reforma oluyor hayırlısıyla büyüt bebişini çok sukur Rabbime yeter evet❤️ rabbim onlara sağlık versin
Nurcantas65 Doğumun sabahı taktım,eczanede bulunan korselerden.Baya indirdi göbeği. Şuan tayt tarzı olanlara bakiyorum,onu giyip ustune onu takcam 😁
Momandmom Nurcantas65 https://ty.gl/jznp3k5zdv Bunun gibi olanlardan mı yoksa kancalı olanlardan mı kullandınız?
Bora5832 Momandmom yok böyle değil sadece göbeği sarıyor dikişe denk gelmiyor çok fazla yoksa ben de saramazdim 3 ay sonra bile benim dikişlerin ara ara aciyordu
Nurcantas65 Momandmom bundan olandan. Kanca rahatsız edici birde gobeğinizi nemli tutun geri gidince gobek çatlamasin diye
Momandmom Bora5832 Nasıl bişeydi acaba bi benzerini falan bulup link atma yada resim atma imkanınız var mı