Ferhan-1 Merhaba kızlar hediye çikolata yaptırmak istiyorum güvenilir bir site var mı acaba tavsiye edebileceğiniz
Miniklerim22 Ferhan-1 bende burda biri yazdıgında gormustun İntagramda Çikolata deposu bayada uygun fiyatları bakmak isterseniz yazayım dedim bende oraya yaptıracagım 🌼🌸
La_Liberte Ferhan-1 çikolata deposunu çok övdüler. Ben de oraya sipariş verdim. Fiyatı uygun çikolatası da Elit çikolata. Metal kutuda gelecek. Yakın zamanda bir arkadaş paylaşmıştı. Çok memnun kalmış. Umarım ben de memnun kalırım ☺️
HeyMommy Ferhan-1 Bende çikolata deposuna yaptırdım ama daha gelmedi. Metal kutuda adet olarak fazla ve uygun geldi bana. Göndermeden önce kutunun üstündeki deseni tasarlayıp size gönderiyolar uygun mu sizin için diye şimdiye kadar memnun kaldım gelsin bakıcaz bakalım
SaruMerve canım fiyatı uygunluktansa tadıda önemli bence buna dikkat et arkadaşım yaptırmış bildiğin kakao ile bol şekeri karıştırıp koymuşlar gibi memnun kalmadı kimsede yiyemedi
Sblaydnn Ferhan-1 Çikolata deposunda yaptırdım 1 güne geldi hemen tadı çok güzel görüntüsü paketlemesi aynı görsellerdeki gibi çok hoş çok memnun kaldım ben 😌
Mavisperi Ferhan-1 moli çikolata dan aldım 2 haftadır hiç bir şekilde bozulma olmadi tadı da güzel fiyatı da çikolata deposu gibi vs sitelere göre daha uygun
Kbranne Bende dün bebek çikolatası(çikolata atölyesi)sayfasına sipariş verdim pleksi yazılı ayıcıklı olacak model olarak diğer sayfalara göre uyguna geldi inşaallah memnun kalırım