minik_koala_ve_annesi ilknuribrahimbelis trendyoldan 3lu aldim beyaz ten rengi ve siyah olarak cok hosuma gitti canim penye yok gibi 🥰
minik_koala_ve_annesi ilknuribrahimbelis https://ty.gl/6llnhzr8x3 127 tl ye indirimdeyken almistim simdi 150 olmus
ilknuribrahimbelis minik_koala_ve_annesi 150 3lü yine iyi fiyat başka yerlerde daha pahalı 🤗 teşekkürler canım baktım şimdi gayet güzel görünüyor 🤭
minik_koala_ve_annesi ilknuribrahimbelis ben 2sini hastane cantasina koydum 1 tanesinide takiyorum canim ama cok hosuma gitti ha var ha yok cok rahat 85 dim oncesi 90 b aldim
ilknuribrahimbelis minik_koala_ve_annesi benim 75ti 90 oldu doğurunca kaç olur bilmiyorum şoklardayım nasıl büyüyosa bu kadar😅😅
minik_koala_ve_annesi ilknuribrahimbelis kac haftaliksin kuzum😅benimki tas gibiydi ne guzel dedim irilesti gogusler sonra bir porsudu gibi oldu sarkti😅😅
Cicilibicili ilknuribrahimbelis sütyen de atlet de almıştım ama gerçekten en rahatı sütyen. Pentiden almıştım ben
ilknuribrahimbelis minik_koala_ve_annesi yarın 34 olacak canım valla bilmiyorum benimde öyle olaacak gibi🙄😂 sütyen hiç çıkarmıyorum doktor çıkarma sarkmasını engeller biraz dedi😅
Cicilibicili ilknuribrahimbelis ben normalde de atlet giyen biri değilim. Beni darladı gerçekten😅 sütyen süper rahat oluyor
minik_koala_ve_annesi ilknuribrahimbelis oyle mi bekarligimdan beri hic cikarmazdim yatarken bile dururdu hamile olunca cikardim ayy simdi taksam faydasi olur mu ki😏
ilknuribrahimbelis minik_koala_ve_annesi olur canım heralde çıkarma dedi doktorum bana😅 hamilelikte daralıyo insan ya