ilknuribrahimbelis Kızlar merhaba ben hastane çantamı hazırladım fakat emzirme sütyeni veya atleti ne alsam karar veremedim aslında 1 tane varda yeter mi bilmiyorum, önereceğiniz var mı veya gerekli mi hiç bilgim yok
uraz_ve_annesi- ilknuribrahimbelis 1 ay önce doğum yaptım hiç kullanmadım sütyen takmıyorum sürekli emzirdiğim için bence boşuna alma 1 tane varmış zaten baktın, kullanıyorsun o zaman alırsın
Momandmom ilknuribrahimbelis sütyeni de atleti de suwenden aldım hamileliğimin son dönemleri başladım kullanmaya sütyenleri çok yumuşak ve rahat tavsiye ederim. Cotton emzirme sütyeni diye geçiyor.
Aylin355 ilknuribrahimbelis https://www2.e-bebek.com/baby-mom-emzirme-sutyeni-kapsiz-p-genbmmksty007002
ZeynepKaya27 Aylin355 bende bundan aldım bi siyah bi beyaz ama siyahın aşırı derecede boyası çıkıyor bilginiz olsun makineye atmamak lazım her şeyi boyayabilir :)
ilknuribrahimbelis uraz_ve_annesi- zaten göğüslerim büyüdüğü için sütyen almam şart oldu ama emzirme sütyenlerini de pek beğenmiyorum hep stabil o yüzden bilemiyodum bazılarıda alma diyor😅
Aylin355 ZeynepKaya27 Yaaa ben alıp kenara koydum yıkamadım henüz düşük dereceye atıcam artık siyahlarla teşekkür ederim bilgi için 🌺🌺
ilknuribrahimbelis izobellaaa-_- linki var mı kuzu ben emzirme sütyenlerini beğenmiyorum ya benim göğüsler baya büyüdü zaten almam lazım sütyen ama renkli veya dantelli almayı daha çok istiyorum onuda emzirmelerde bulamadım😂
uraz_ve_annesi- ilknuribrahimbelis ben her takışımda 1 beden büyük aldığım halde göğüsüm taş gibi oldu çok ağrı yaptı bezeler oluştu falan o yüzden saldım iyice 😂
izobellaaa-_- ilknuribrahimbelis canım ben yerinden aldım link yok ayrıca büyük için olmayabilir kalıpları küçük benim göğüsüm de baya küçük olduğu halde 85 aldım tam oldu 🤦🏻♀️😂
ilknuribrahimbelis uraz_ve_annesi- yaa çok hızlı büyüyo bide🤦🏻♀️ moralim bozuluyo 75 bedenden 90a çıktım kesin doğurunca 95 olur😅😅
uraz_ve_annesi- ilknuribrahimbelis bende 85ten 100e çıktım şimdi takmadığım için bilmiyorum kaç olur 🙄😂😂