Deletedmom_37 kızlar 12 haftalık gebeyim vajinamda dudağın kenarında çiban çıkmış çok acı veriyor tuvalet ihtiyacımı karşılarken özellikte yıkayıp silerken dokunamıyorum ne yapsam geçer antibiyotik krem sürsem deri üstünde zararı olur mu acaba bilemedim
MadameHappy34 Deletedmom_37 sıcak bir duş iyi gelir küvet varsa içine oturun..🤦♀️🌝hamilelikte olur mu bilmiyorum ama araştırın bir isterseniz..
mavipapatyaa Deletedmom_37 teramisin varsa sürün bir kac saate yumusatiyor ucu patliyor zaten rahatliyorsun. Ama dewamindada ara ara sür ki yara iyileşsin
Tugceonur Deletedmom_37 sıcak duş onermisler.kesinlikle sıcak duş olmaz doğumu tetiklersinoz bunun için doktora danışmak.daha doğru
Deletedmom_37 MadameHappy34 araştırdım biraz ama net bişey bulamadım canımı da acıtıyor çok birde iki yerimde yan yana çıkmış bu saatte doktoru da arayamıyorum 😏
mavipapatyaa Deletedmom_37 hamilesin diye antibiyotik krem demedim bilgim yok surebilirmisin diye de gecen hafta banada oldu antibiyotik krem ve teramisin sürdüm bir kac saate rahatladim. Ben yürüyemiyordum düşün halimi😂😂
sunmomy Deletedmom_37 sıcak suya kesinlikle oturmayın hamilelik başında sıcak su ile duş almak bile yasak, temiz tutun orayı güzelce ılık suyla yıkayın ve en yakın zamanda doktorunuza sorun
Deletedmom_37 mavipapatyaa ya doktoruna sormuş muydun antibiyotik sürebilirsin demiş miydi birde benim de sürekli çıkıyor bundan bi öncekinde bende yürüyemiyordum o zaman hamile değildim tabi kadın doğum acile gitmiştim patlatmıştı daha kötü olmuştum neden sürekli çıkıyor bıktım gerçekten kıl dönmesi falan mı oluyor acaba çekilecek gibi acı değil ya 🤦🏼♀️
Deletedmom_37 sunmomy ya küvet yok zaten oturamam da sıcak suyla duş almanın yasak olduğunu bilmiyordum hep sıcak suyla yıkanırım aslında neden yasak bi zararı mı var
sunmomy Deletedmom_37 erken doğuma yani düşüğe sebep oluyor, doktorunuza sorun o da aynını diyecektir. son hafta hatta son gün doğum yapılacağı zaman sıcak suya girilir ki doğumu kolaylaştırsın diye. bende geç öğrendim ama lütfen buna dikkat edin
mavipapatyaa Deletedmom_37 ben gebe olmadığım için direk kullandim antibiyotik krem😀 kendinin patlamasi lazim dış müdahele mahweder insani ya. Yani hersey olabilir hep aynı yerde mi cikiyor. Belki ozel bolge temizleme işleminde mikrop kapiyor
mavipapatyaa Deletedmom_37 hmm enfeksiyon kapmış olabilirsin canim. Eger ki surekli olmaya dewam ederse bi doktora danış istersen kadin hastalıklarına