Glbtrkmn Merhaba boğaz agrısı var yutkunmakta zorlanıyorum. İltihapta olabilir ! Ne yaparsam iyi gelir ?
KayraVeAnnesi_06 Glbtrkmn Limonlu ballı sıcak su birde pekmez ve tereyağ deneyebilirsin 🙏🏻 Çok geçmiş olsun 🌸
Tturkoglu Glbtrkmn canım sirke tuz bunlsr yarayı büyütür sakın yapma acın 2 ye katlar.varsa bal limon ılık suyla içebilrsin yine çok kaynatma.zencefil varsa kullanabilrsin doktor demişti ama tabi abartma az koy .çok sıcak asitli şeyler yaranı coşturur
Deletedmom_37 Glbtrkmn ıhlamur kaynatıp içine bal limon ve zencefil koymuştum zencefili bol koyduğumdan boğazımı yakıyordu ve iyi geliyordu hafifletip yumuşatmıştı deneyebilirsiniz 🌸
Gzeemmm @"Glbtrkmn bademcik iltihabı yani tonsilit ise uzun süre bu hastalıkla yaşadım insülin iğnesi ile geçirebilmiş tim diğer normal ağrılar içinde Tuzlu su ile gargara yapıyor dum
Glbtrkmn Gzeemmm ya tuz istemişti canım. Tuz yedim bogazım agrımaya başladı. İltihabı cıkardı galiba ortaya. :) şimdide tekrar yapmaşımıyım tuzlu su ile gargara
Glbtrkmn Sonikiuc evet var gebelik 10+5 :( ilaçta kullanamayınca endişelendim bu saatede doktora yazamadım.
Sonikiuc Glbtrkmn tuz ile tahriş etmiş olmalısın. Nane limon içerken de limonu fazla kaçırma tansiyonun düşer. Ayarında sık limonu. Ama pastel çok iyi geliyor. Benim kurtarıcım oldu hep
karanel Evde geçirecek birşey arıyorsan sirke ile gargara yap sirkede iyi geliyor. Ama iltihaplanma varsa evde biraz zor geçer canım en iyisi doktor kontrolü
Glbtrkmn karanel sirke midemi bulandırıyor. Doktora gidicem ama şimdilik yapabilecegım varsa yapayım dıye sabaha rahatlarım gerek kalmaz belki
Sonikiuc Glbtrkmn dr sorduğumda strepsil vardı sanırım elimde. Ama genel olarak şekersiz olanlardan kullandim hep. Tabii çok abartiya kacmayın. Ben en fazla 2 tane aldım gunde
KayraVeAnnesi_06 Glbtrkmn Yaaa 😬 yok hayır ocakta pekmezi ısıtın miktarına göre içine az tereyağ ekleyin Ilık olarak tüketin 🙏🏻