Kubrayigitttt18 Doğum korkusu heycanı nasıl yenilir aşırı derecede panik hali iç sıkılması tavsiyleriniz varmı genel anestezi sezeryan olucak
aslitellioglu_07 Kubrayigitttt18 bence genel anestezi olma belden aşağını uyuştur uyandığında o acı tarif edilemez bir acı oluyor çünkü belden aşağısı için de en az sekiz saat hissetmiyorsun sonrası içinde yavaş yavaş hissetmeye başlıyorsun vücûd alışıyor
Merveclnk Kubrayigitttt18 ay ben de korkuyorum ya sezaryenden de korkuyorum hepsinden yani napcaz bilmiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun sağ salim yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah 🙏💕
Meleklerim00 Kubrayigitttt18 bende senin gibiydim ilk zamanlar gece karanlıkta uyuyamaz olmuştum gözümü kapatınca ruhum daraliyodu şimdi 29 haftaligim o kadar kalmadı ama yinede korkuyorum bende sezeryan olacağım ama spinal istiyorum sen neden genel istiyorsun yada doktormu öyle dedi
Tugce3441 Kubrayigitttt18 15 gün önce oldum genel ıstemıstım ama sonra vazgeçtim belden uyusturmalı istedim hıc bır şey hıssetmedım çok güzel bır duygu doğar doğmaz görüyorsun ama tabıkı amelıyat sonrası uyutulmak istedim Oda acıdan degıl sankı göğüs kafesimde su bıdonu koymuş gibiydiler 😅
Cubukmakarna Ben oldum 2 sene önce çok kolay geçti valla. Uyandığımda sadece üşüdüm. Herkes acır dur yavaş hareket et diyordu yok be acımıyor diyordum🤣 veirlen ağrı kesiciler yetti. Şimdi 2. Ye hamileyim. Kötü geçse asla 2. Yi yapmam diyordum:) şimdi korkmuyorum
uraz_ve_annesi- aslitellioglu_07 bende genel anestezi ile oldum ama uyandığımda sadece hassasiyet hissettim acı hiç yoktu ve aşırı canı tatlı biriyim 😊 boşuna korkutmayın kişiden kişiye değişiyor ağrı
Tekininannesi aslitellioglu_07 bende genel anestezi ile doğum yaptım ama hiçbir şekilde uyandığımda ağrım yoktu hatta ayağa kalkana kadar hiç ağrı hissetmedim kişiden kişiye değişen bi durum olsa gerek bide canı çok tatlı olan biriyimdir 😂 herkes bir olmayabilir tabi bide doktordan doktora da değişiyor diyolar o ne kadar doğru bilmem kimi doktorun eli ağır kiminin hafif oluyo diyenlerde duydum
Tekininannesi fulyaablaoluyor benim anksiyeteye bagli panik atağim olduğu için doktor direk genel anestezi demişti
fulyaablaoluyor Tekininannesi anladim tesekkur ederim ben biraz stres yapiyorum da sezeryan olucam bnde ilk genel olmustu 12 sene önce
Kubrayigitttt18 Tekininannesi bende sizin gibi panik atağım tansiyonum çıkar belden plsam zaten yüne uyuturlar beni peki ayılması zormu kaç saate kendiniE geldiniZ
Tekininannesi fulyaablaoluyor stres korku her zaman oluyor ilk te ağlayarak girmiştim sezeryana suan yine aynı stres korku var Rabbım sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah
Kubrayigitttt18 Meleklerim00 iştr ben sizfdn daha çok korku ve panik femekki belden ol ayı düşünemşyorum buna asla cesaretim yok
Meleklerim00 Tugce3441 peki o an panik oldunuzmu bende spinal istiyorum ama panik olurum diye korkuyorum
Tekininannesi Kubrayigitttt18 yani tam ne zaman kendime geldim bilmiyorum ama odaya çıkardıklarını odada ilk gözümü açmıştım sanırım vok uzun sürmedi kendime gelmem
Kubrayigitttt18 Tekininannesi yok cnm brnim göz açmmayı demiyorm gözünü açsanda tamamen kendine gelmen 3 4 saat sürüyomuş ya
Meleklerim00 Kubrayigitttt18 benimde yok ama alistiriyorim kendimi komple bayilinca sanki ayilamayacakmisim gibi geliyor