Anonim11 Kızlar en sevdiğiniz ama şu an tiksindiğiniz ne var ?? Yumurtanın y sini duymak bile mide mi bulandırıyor..
Stella_0 Anonim11 Ben bir süre maalesef mutfağa bile giremedim. Hadi yemek işini bir şekilde hallediyordum ama 2 günde bir kitap bitiren ben kitap okumaktan tiksindim ve pek birşey hani filmde alt yazı dahi okuyamaz oldum o çok zoruma gitmişti benim tam bir kitap hastasıyımdır çünkü 😔 İlk hamileliğimde en ufacık bir tiksintim bile olmamıştı.
cns__ Anonim11 etten tiksindim, türk kahvesi hastasıyımdır ondan tiksindim, su bile içemiyodum resmen kokuyodu. Ama en güzeli de sigaradan tiksindim. Şimdi bulantılarım geçti kahve ve su içebiliyorum ama etin hala kokusunu bile duymak istemiyorum.
MMelissaaa- Anonim11 hiç bilmiyorum affedersin bazen yediğimi çıkarıyorum artık açlıktan midem ağrıyor. Yemek hazırlayamıyorum kokuya gelemiyorum ay çok kötü gerçekten Allah yardımcımız olsun
Deletedmom_12 Anonim11 yemeklere bulyon atmaya bayilirdim Nefrer ettim Adini kokysunu asla duymak istemiyorum. Bide vernelin lavantili olan yumusaticisi igrenc kokuyooor burnuma
_edakrsu22 Yumurta sucuk salam tavuk domates hele yumurta evde yaptığım zaman mutfağı falan çamaşır suyuyla temizliyorum kokusuna tahammül edemiyorum birde cam bardaklar bulaşık Makinesi bana yumurta kokuyor çamaşır yumuşatıcı he birde kocamdan tiksindim