Edabykl Rbtnc Hafif sancilarin çıkmış benimde boyle çıktı c.tesi gunku kontrolumde ufak ufak sanci cikti demisti
Prensesaysima Rbtnc vala benim sancilarim 60 lari buldu 2 kere . 100 u geçince gercek sancı oluyormuş doğum sancısı doktor normal dedi son haftaların bunlar yavaşça çoğalacak sıklascak dedi
Rbtnc Edabykl teşekkür ederim bu alttaki sancı olan diğeri bebeğin kalp atışı dimi yani pek bilmiyorum doğal olarakda insan merak ediyor ☺️
Edabykl Rbtnc Aynen usteki bebegin kalp atimi alttakide sancı 20-30 arasinda olmuş sancilar yani hafif o sanci dalgaları dahada yukari cikarsa o zaman fazla sancin var demektir
Rbtnc Edabykl anladım teşekkür ederim 👍 37+3 daha var o halde ☺️☺️☺️ zaten kilomuza biraz az en azından biraz alır hayırlsı ile 🤲🏻
Rbtnc Cakies Dr sadece güzel tamm dedi 😂 😂 😂 haftana göre normal dedi bnde merak ediyorum 😇 yani kaç olacakta gidilecek doğuma çatı yapcak 38 de perşembe günü bakalım hayırlsı
motherofcats nst kağıdında çok yüksek dağlar varmış gibi çıkıyor 100e yaklaştıkça gerçek sancı oluyor ve düzenli aralıklarla olmalı
Rbtnc Edabykl aramızda birşey yok muş bnde perşembe çatı için gidicem ozamn bakıcak bakalım ama 🙄 erkek benim bebiş 40 bulur diyorlar hep bn öyle histmiyırıö sancım falan oluyor siz nasılsınız
Edabykl Rbtnc Benimkide erkek ben normal dogumdan korktuğum icin sezeryani tercih ettim c.tesi gunu dogumum var 🙈🤗
Rbtnc Edabykl Hayırlsı ile inşallah alırsınız kucağınıza🤲🏻 bnde sezaryan dan korkuyorum nedense 😂 hep ters oluyor bnde böyle şeyler bakalım umarım gelr normalde 😇
Prensesaysima izobellaaa-_- 40 ı geçince sancı oluyormuş. Bebek kalp atiminin yanında kalp işareti oluyor yanıp sönen zaten anlarsın bakınca. Bebek kalp hızı hep en yüksek oluyor . Diğer düşük olan da sancı
Prensesaysima izobellaaa-_- ben anladım bebek toplandığı anda karnimda sertlesince sancı değeri de yükselmeye başlıyordu. Meğer kasılmaymis o sancıymis öyle toplanınca takip ettim nstde .
Rbtnc Prensesaysima anlamadım canm ozamn bizim daha var benimle olan arkadaşım vardı dün gece oldu bebişi 🤭🤗 sıra bizde inşallah 🤲🏻 onun kide erkek ama erken geldi
Prensesaysima izobellaaa-_- ben artık anlıyorum karnimda kasılma olunca sancı oluyormuş o . Evdeykende öyle takip ediyorum sancilarimi