Ayseozzeybek İkinci hamileliğimi yaşıyorum ilkinde de bel ağrısı yaşadım ama bunda hem şiddetli bel ağrısı hemde kasık ağrısı yaşıyorum. Bu haftalarda yaşayan var mı acaba ?
Sevgi18 Ayseozzeybek bende cok yasadım halada yasıyorum cok ayakda durunca feci agrıyor 😏 bizim bebiş erkek genelde bu şikayeti erkek bebeklerden duyuyoruz 🌸
Burcu1101 Benimde 2.gebeliğim ilkinde hiç bel ağrısı yaşamamıştım bunda acayıp Bi bel ağrısı var 13 haftalığım 2 gündür de yürürken ağrı giriyor kalçama
Nurandson Ben hamile olduğumu bel ağrısı şikayetiyle öğrendim 4.haftada cok zor bir süreçti. cinsiyet erkek. Hala daha ağrıyor genelde erkek bebeklerde bel ağrısı oluyormuş belki sizinki de erkektir 😊
Ayseozzeybek Nurandson Henüz cinsiyet belli değil ama erkekte sadece bel ağrısı oluyor ilk gebeliğimden biliyorum. Bunda kasık ağrısı da eşlik ediyor belirtiler de oğlumdan çok farklı bakalım 20 gün sonra gideceğim cinsiyet için 😊
Burcu1101 Ayseozzeybek 11+4 te erkeğe benziyor çıkıntı var demişti memlekete gitcez haftaya o zaman öğrencez kesin
MinelHaapy Bende 8+3 aşırı bel ağrım oluyor böyle kalçama vuruyor agrı ilk gebeliğimde hiç böle şeyler yaşamadım kızımda ama şimdi çok farklı