Minnakkkk mirayyy mas sız baya baya almışsınız 😀 ben olsam ıkıncı paketi 2 numara alırdım en azından garanti kullanırdı neyse yarın bende bı mıgrosa uğrayayım 😀
mirayyy Minnakkkk malesef aynı ürün için indirim geçerli,4 tane 2 aldık🙂Eşim hızını alamamış 2 pakette kilotlü 3 almış😁Bakıb kampanya bitmeden uyguna geldi baya maaşı doğmadan bezlere verdik
Nsns MehmetArzuKaya 1numara 0 gibi degilki 2-5kılo arasıydı yanlış hatırlamıyorsam 132li 1numara paketten 2tane aldım Migros indırınde 264adet günde 8adet kullansam zaten 4-8 kılo yani 2bumaraya kadar yetiyor al bence canım ben 2numarasından bile almadığıma pişman oldum indirim varken
Minnakkkk mirayyy yok canım o kadar masraf varken bezlere de o bütçeyi ayıramam şuan 😀 elbet yıne girer ındırme dıyeyım o zaman ben 😀
HalisEbruoban MehmetArzuKaya canım 1 numarayı 1 yada 2 paket al bebegının kac kılo dogacagını tm bılmıyosun be ılk uc ay cok hızlı kılo alıyorlar stok yapmak ıstıyorsan 2 3 numara al enınde sonunda kullanacaksın onlarıda bence cunku ben ıkı paket aldım bıttıgı gıbı 2 numara aldım
HalisEbruoban MehmetArzuKaya rıca ederım benım ıkıncı bebegım ordan bılıyorum canım yanı mılletın soyledıklerıyle defıl stok yapmak ıstersen 2 3 numara al
Zagrozunannesi Ozlemirem canım benim ki 7 buçuk kılo 3 numara kullanıyorum ben sen nasıl 4 kullanıyorsun hangı marka fazla da bez büyük olmasın ayakları açılır yurumesı kötü olur yani dıkkat et
Elcnerdgn 68tame var içinde o bitince 2numaraya gecicem zaten 1ve 2numara arasında kilo farkı nerdeyse cok yok prima da özellikle