kadr3 Kızlar, 7 haftalık hamileyim, mide bulantim cok var bir şey yeyip icemiyorum hep uzanmak istiyorum, acaba doğru dürüst yeyip içmediğim için, bebegime Bi zarar bisey olur mu ? Bebeğin büyümesine engel mi ? İlk hamileligim bu arada
Dmrbs18 kadr3 bebek şuan kanından besleniyor bişey olmaz içini rahat tut çok bulantım varsa doktoruna söyle yada eczaneden Dr prilam ilacı al ben onla rahatladım
Hulya2841 kadr3 hiiiçbisey olmuyo korkma ben asla yemek yiyemzdim aç dururdum hersey midemi bulandırıyodu yesem kusuyodum 15. Haftadan snra düzeldim gayette iyi bebeğim Allah büyük canım
HD1- kadr3 Bende 7 aylık hamileyim şimdiye kadar sadece bi iki gün önce mide bulantısı oldu onuda şekerli sakız çiğnedim geçti. Fikir olarak deneyebilirsin:)
AsyaveAnnesiii Dmrbs18 bende bu durumdayım da bebek kaçıncı haftadan sonra annenin yediklerinden beslenmeye başlıyor bilginiz var mı acaba
kadr3 Salinta bendede öyle gibi eşim kızıyor vitaminli şeyler yemiyorsun diye ,benim midem bulandigi için bir şey yiyemiyorum ama eşim anlamıyor bebek için endişeleniyor ilk bebeğimiz olduğu icin
Dmrbs18 kadr3 kussanda ye o bile etki eder tuzlu çubuk bisküvi gibi şeyler ye en azından ama dediğim gibi o ilaç benim kusmami kesti bulantımda az var ama en azından yemek yiyebiliyorum azar azar