Senemiko Kızlar 37. Haftaya girdim bugun yaklaşık 1 haftadır genital bölgenin üst tarafında baskı hissediyorum yürürken bile bunu yaşayan var mı her an olabilir mi acaba doğum
fatmaa37demi5 Senemiko aynısı bana da bir haftadır belki de daha fazladır oluyor yürürken 2 3 dakika sonra o baskıdan dolayi durmak zorunda kalıyorum sanki yürüsem doguracak gibi hissediyorum ama gelen giden yok dogum kanalına bile inmedi bizim minik bekliyoruz 🐣
Bebetooo1 Senemiko benim 35 haftada başlamıştı Çarşamba günü 37 olcaz kafası çok aşağı inmiş dedi doktor o yüzden baya baskı yapıyor bakalım dogsun bir an önce çok zor geçiyor son günler ya
Oznurozdemir fatmaa37demi5 bende bu gece 38 olacağım. Bebek gelmez sezeryana kalırım diye korkuyorum ya
Senemiko fatmaa37demi5 bende onu soracaktım kaçıncı haftasınız diye benim erken başladı sanki sağlıkla kavuşuruz inşallah ❤️
Senemiko Bebetooo1 ya benim doktorumda öyle dedi aslında baskılamaya başlamış diye 1 hafta geçti üzerinden yarın kontrol var daha çok arttı ama sanki
fatmaa37demi5 Oznurozdemir 40+5 e kadar bekleyecek doktorum gelmezse suni sancı 🥲 ama bence gelecek o zamana kadar beklemeyecek bugün gerçekten çok fazla sancım oldu ve akıntım çok arttı
Oznurozdemir fatmaa37demi5 benimde öyle beyaz renkli akıntım fazla bu ara. İnşallah çok bekletmezler 🙂