Dioz 23+3 deyiz ve ben 5 gündür hastayım. İlk zamanlar sadece boğazım ağrıyordu sesim değişti şimdi gribe çevirdi gibi. K. B. B doktoruna yarın gideceğim ama tat koku gitti gibi. Geçen sene tam bu zamanlar covid olmuştum şimdi yine ona benzer bir haldeyim ama bu sefer farklı olarak hamileyim. Sizin başınızdan geçti mi bebekle ilgili Allah korusun bir sıkıntı olur mu?
Dark Dioz test yaptırın durumu öğrenin ona göre tedbir alirsiniz. Covid olunca kan sulandırıcı verilebiliyor çünkü. Covid olma durumunuz var maskenizi ihmal etmeyin giderken, duruma göre vitamin meyve vs öneriliyor Ben 34 haftalıkken oldum mideme vurmuştu zayıf düştüm ve kan sulandırıcı kullanmam gerekti degerler yükseldi. Doğum sonrası grip covid geçiren annelerin bebeklerinde enfeksiyon olabiliyormus, benim kızımda olmadı ama burda çok duydum
Tubatgn Dioz ben tam 11 haftalıkken covid oldum, çok ağır geçmedi öksürük vardı sadece, benim ilk 12 haftam kusmalı geçtiği için halsizdim. Halsizlik devam etti o kadar. Önce test verin, grip olsanız bile pozitif çıkacaktır. Bol bol c vitamini tüketin.
2505 Dioz hi covid olmamıştım ilk kez oldum oda hamileliğime denk geldi 13-14 haftalıktım çok ağır geçirdim ama çok şükğr bebekte sıkıntı olmadı olmazda inşallah 21 haftalığız🤲🏻