_ozlmm Mahlem ayy ben ben 35 haftalık benim de artık göbek deliğimin üstü bile çatlıyor yer kalmadı aşağılar da
ElanurMerayhan Mahlem şuan 40+2yim çok fazla çatladım kullanmadığım yağ krem kalmadı ama yine de oldu tamamen yapı ile alakalı bir durum önüne geçilmeyen bir durum bence 😀
Minigim38 Mahlem 32. haftaya kadar sadece karnımda yoktu çatlak cok seviniyordum 33.haftaya girdim harita olmuştu 😁😁
Kbrakrs 37+1 den ; Ben çatlamadım hem de hiç bişey kullanmadım , ben de buna çok şaşırdım çatlayacağmdan o kadar emindim ki ondan kullanmamıştım. Çünkü vücudumun başka yerlerinde kilo akıp vermeden oluşan çatlaklarım vardı.
Melegimin_annesi Mahlem 35+6 haftalığım karnımda catlak yok çizgi var kalçalarımda yan taraflarında çatlaklarım var sadece 42 kiloyla hamile kalmama rağmen zayıflığa rağmen çatlağım var
berceste5155 Mahlem benim de göbeğim değil midemin üzeri çatladı resmen çatlamayan yerim kalmadı 26. Haftadan beri çatlıyorum hiç bir şey fayda etmiyor
Misssitare Mahlem karnıma nemlendirici yağ kullandım pek çatlamadı ama kalçalarım harita gibi. Ordan çatlayacağımı düşünmezdim🥴