merveulker21 Doğuma son 10 gün kaldı sürekli doğurmadınmı diye arayıp mesaj atanların cahilliği peki 😂😂
eslemesila merveulker21 ben cahil olarak değilde sabırsızlık diye adlandiriyorum belki onlarda bizim kadar heyecanlı bir şekilde bekliyorlardır
fatmaa37demi5 merveulker21 o tarz kişilerle uzun zaman önce alakami kestiğim için anca Instagram da hikayelerimi izliyolar😅
_ozlmm merveulker21 Kız benim 1 ay var daha herkes soruyor hele bi komşumuz var her gördüğün de soruyor bugün yine gördü sordu ne kadar kaldı ne zaman doğuruyorsun diye sonra ben bişey demeden ayy bende hep soruyorum sora sora doğurtacam dedi 😂
Gulsumdamla _ozlmm benim mahallem komple soruyor hergun 1 ay kaldı diyorum ayyy bazıları diyor sanki sen hep hamilesin diyorum ne alaka çocuk doğası gereği 9 ay kalıyor sizin doğumlar gibi 9 aydan fazla tutamam ki içimde 🤣🤣🤣 gına geldi ya günler bu kadınlar yüzünden geçmiyor gibi
EmineDefneGokce @MNursel @Ozgecomelek bir daha nursele doğurdun mu diye sormayalım 😂😂😂 cahil damgasından korkuyorum özgeğğğ
HSena38 merveulker21 ayy senin az kalmış ben 7.aya yeni girdim sürekli psikolojimi bozmaya çalışan korkutan bir kesim var başta kayınvalidem olmak üzere 7 aylık doğar herseyini hazır et deyip duruyor 🥺 İlk gebeliğim ve korkuyorum böyle soylendikce 😢
minik_koala_ve_annesi merveulker21 uff benim komsunun kizi da ayni sen daha dogurmadin mi dogurmayanlar gelmesin ay bu gene dogurmadan gelmis sanki kendine giden var salak diger komsunun evinde denk geldi 2 3 kere kalkip boyle diyor laf da soylemek istemiyorum
Minigim38 33 haftalıgım bana bile ne zaman doğuracaksın diye soruyorlar 1 ay var daha diyorum ne gecmez 1 aymış demeye başlıyorlar 🙄napıyım yani erkenden mi doğurayım elimi sokup da bebeyi çıkartıyım mı deli oluyorum ya🙄🙄
Beyzafd merveulker21 lütfen benim kaynanam atlet giy karninda bebek hasta olur diyen insan 🤣🤣 gülüp geçiyorum normalde de bazen artik sinir olmamak elde değil 🤭
Beyzafd Minigim38 ahahah demekki zencilerin soyu kahve ictiklerinden şeftali yeme tüylenir falan ALLAH sabir versin bize valla bazen tepen atıyor 🤦♀️🤦♀️
[silindi] merveulker21 cvp vermiyorum kızarsada kızsınlar benim 20 günüm var hatta başladılar şimdiden😡🤦🏻♀️
izobellaaa-_- merveulker21 geçen yazdım her durumun altına doğurmadın mı diye yazıp durdular üff ne çok aynı soruyu soruyorsunuz sıkıldım ne istiyorsunuz erken doğurmamı mı diye cırladım artık😂
Aselinannesi3 merveulker21 Niye doğursan onlar mı gelip bakacaklar ya da büyütecekler. Doğurmuyorum böyle kalıcam de🤦♀️